Πέντε ἐτῶν μωρὸ νεκρὸ καὶ ΟΛΗ ἡ βουλὴ νομοθετεῖ γιὰ ἕνα ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!

Ένα παιδάκι 5 ετών πέθανε στα χέρια του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Το γύριζαν από Νοσοκομείο σε Νοσοκομείο (Άμφισσα, Λαμία, Λάρισα και για νεκροτομή έφτασε στην Θεσσαλονίκη).
Πέθανε γιατί αρχικά δεν υπήρχε Παιδονευρολόγος, και μετά δεν υπήρχε σε λειτουργία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κι αφού πέθανε δεν υπήρχε ούτε ιατροδικαστής να κάνει νεκροτομή και το έστειλαν νεκρό στην Θεσσαλονίκη.

Δεν είναι μόνο αυτοί που αυτοκτονούν…
Είναι κι αυτοί που το σύστημα σκοτώνει λόγω ελλείψεων. Γιατί έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε, να τρώνε, να τρώνε.
Στην χώρα που ξοφλήθηκαν στο ακέραιο υποβρύχια που δεν πήραμε, Απάτσι που πέφτουν, τραίνα που δεν χωρούν στις γραμμές, εμβόλια για ανύπαρκτη επιδημία και εκατοντάδες δισεκατομμύρια σε ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ δαπάνες σε Ολυμπιακά και άλλα Δημόσια έργα, στην χώρα των χιλιάδων offshore, των χιλιάδων μαϊμού-συντάξεων και των πολυεθνικών που κάνουν τζίρους δισεκατομμυρίων χωρίς, να πληρώνουν μισό ευρώ φόρο, στην χώρα των δισεκατομμυριούχων της Λίστας Λαγκάρντ, των μεγάλων σταρ, που δηλώνουν «άποροι», στην χώρα της παραγραφής και της ασυλίας, τα δικά μας παιδιά θα πεθαίνουν από έλλειψη γιατρών, φαρμάκων και υποδομών.
5 χρονών μωρό νεκρό … κι ολόκληρη η Βουλή νομοθετεί για ένα πλούσιο κωλόπαιδο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply