Καὶ μᾶς δολοφονοῦν καὶ τοὺς …πληρώνουμε γιὰ νὰ μᾶς δολοφονοῦν!

Οι επικυρίαρχοι ξέρουν να φορτώνουν τα έξοδα των εγκλημάτων τους στους άλλους λαούς και αυτοί να κρατούν τα λάφυρα στο ακέραιο.
Έριξαν στην Συρία τους χιλιάδες μισθοφόρους αποκεφαλιστές τους για να σκορπούν τον θάνατο, τους παρέχουν ΜΟΝΟΝ όπλα και εκπαίδευση και ΚΑΜΜΙΑ ανθρωπιστική βοήθεια.
Οι ξεσπιτωμένοι Σύριοι καταφθάνουν πανικόβλητοι στην Ελλάδα, που ενώ δεν διαθέτει πόρους θα πρέπει να αναλάβει το κόστος της φιλοξενίας.

Οι επικυρίαρχοι έχουν τους δικούς τους πράκτορες που επιτίθενται στους Έλληνες για να τους δημιουργήσουν ενοχές και να υποχωρήσουν βάζοντας το χέρι στην τσέπη για τα εγκλήματα του Ισραήλ.
Η δικαιοσύνη δεν ασχολείται με τους πράκτορες των ΜΚΟ του Soros.
Δεν παρακολουθούν τα τηλέφωνά τους, δεν παρακολουθούν τις κινήσεις στα βιβλιάριά τους και τους αφήνουν να παραβιάζουν κατά βούληση τους νόμους και το Σύνταγμα, για να μην θυμώσει το Τελ Αβίβ.
Το κόστος φυσικά από τις επιθέσεις της Νέας Τάξεως θα το επιβαρυνθούμε εμείς εξολοκλήρου.
Οι Rothschild θα ληστεύουν τα πετρέλαια και ό,τι άλλο βγάζει κέρδος παγκοσμίως και σ’ εμάς θα έρχεται ο λογαριασμός από τα έξοδα.

Οι …«αντιρατσιστές» της Μοσάντ και του Soros ανέλαβαν να κάνουν ΔΙΚΟ μας πρόβλημα όλα όσα έπρεπε να επιβαρύνουν τους εγκληματίες που προκάλεσαν αυτές τις τραγωδίες.
Τα ΜΜΕ των πρακτόρων φυσικά μιλούν για …«εμφύλιο» κι όχι για κραυγαλέα περίπτωση παράνομης εισβολής από τους μισθοφόρους του Ισραήλ.

Οι ΜΚΟ του Soros και της Μοσάντ τους βάζουν να διαδηλώνουν στο Σύνταγμα.
Αν δεν ήταν πράκτορες οι …«αντιρατσιστές» θα έκαναν συγκεντρώσεις έξω από τις πρεσβείες του Ισραήλ, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΠΑ κι έξω από το σπίτι του Βενιζέλου, του Σαμαρά, του Τσίπρα, του Πρετεντέρη κλπ  που στήριξαν τα αιμοσταγή κτήνη του Ισραήλ.

Αλλά όπως βλέπετε μία επετυχημένη κινητοποίηση χρειάζεται πράκτορες σε όλες τις φάσεις τξς, ώστε να πληρώσουν το μάρμαρο τα πρόβατα-πολίτες. Από την πραγματοποίηση της διαδηλώσεως, στην προβολή μέσω μεγάλων ΜΜΕ και τέλος στην υλοποίηση των αιτημάτων από τους πολιτικούς απαιτούνται πράκτορες.

Και είναι φανερό ότι οι εξελίξεις δεν έχουν καμμία σχέση με τα δικά μας συμφέροντα.
Ό,τι γίνεται κι ό,τι ακούγεται είναι γιατί εξυπηρετεί τον Σιωνισμό αποκλειστικά.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply