Αὐτόκλητοι καὶ καλὰ ἀμειβόμενοι …«προστάτες»!

Αυτόκλητος …«Προστάτης» των gay …ο Βαλλιανάτος.
Εργάζεται στο Human Rights Watch, που χρηματοδοτεί ο …«περιούσιος» Soros.

Στο ίδιο ίδρυμα του Soros εργάζεται κι ο Ολλανδός …«πατέρας» του gay γάμου Boris Dittrich.

Εντελώς …«συμπτωματικά»  ο Βαλλιανάτος βρίσκεται στην κορυφή του κόμματος που λέγεται Φιλελεύθερη Συμμαχία, μαζί με τον γιo ενός Υπουργού της Χούντας.
Πριν γίνει κομματάρχης βρέθηκε …ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Πρωθυπουργού (του ΓΑΠ) …με το «σπαθί του», άλλα έφυγε …νύκτα λόγω Μακεδονικού.

Και πάλι …«συμπτωματικά» βλέπουμε την Φιλελεύθερη Συμμαχία μαζί με κίνημα Άθεων να συμμετέχουν στο Athens Gay Pride. Οι στόχοι της Φιλελεύθερης Συμμαχίας ταυτίζονται φυσικά με την ατζέντα της Νέας Τάξεως και των …Rothschild.
H Φιλελεύθερη Συμμαχία συνεργάστηκε με τους σλαβομακεδόνες του Ουρανίου Τόξου, που συνεργάζονται μαζί με τους Οικολόγους, στο κόμμα του περιουσίου παιδοφίλου Κον-Μπέντιτ, που λέγεται EFA-GREENS.

Με την Φιλελεύθερη Συμμαχία συνεργάστηκε κι η ΔΡΑΣΗ του Νίκου Δήμου, του Μπουτάρ και του Καμίν, και παίζουν κι αυτοί την ίδια ατζέντα, όπως και το ΟΑΚΚΕ, που επίσης συνεργάστηκε με την ΦιλελεύθερηΣυμμαχία..
Φίλοι του Soros όλοι τους…
Είτε είσαι gay, είτε Οικολόγος, είτε Φιλελές, είτε Άθεος, είτε μειονοτικός, είτε ανορθόδοξος σιωνιστο-κομμουνιστής, είτε κουκουλοφόρος η …«θεία πρόνοια» του Soros έχει φροντίσει να βρεις την στέγη σου κι …έτοιμο τον αρχηγό σου (!!!) πολύ πριν το σκεφτείς. Ο Soros σκέφτεται για εμάς …πριν από ‘μας.
Έτοιμα τα «μαγαζάκια», μαζί με τους ηγέτες κι ό,τι κι αν επιλέξεις απλά …έχασες.

Εντελώς …«συμπτωματικά» όλοι αυτοί οι κύριοι θέλουν τα Σκόπια να ονομαστούν «Μακεδονία» και θέλουν όλους τους Μουσουλμάνους να …δηλωθούν «Τούρκοι».
Ο Μπουτάρης χαρίζει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς, λες και τον ρώτησαν οι Μακεδόνες… και τον βλέπουμε στο συνέδριο του ΕΛΙΑΜΕΠ.
Πας να δεις τους χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ, πάλι εντελώς …«συμπτωματικά» ο SOROS μπροστά σου με 7-8 ιδρύματα δικά του και πρωταγωνιστής (Γενικός Γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ) ο Παπαχελάς…
Και τι λέει ο Παπαχελάς για το όνομα της Μακεδονίας;
Ό,τι είναι θέμα ασήμαντο. Άλλωστε αυτός μένει μακριά για να υποστεί τις συνέπειες.

Μην πάει το μυαλό σας ότι έχουν αναλάβει να προωθήσουν συγκεκριμένη ατζέντα ξένων συμφερόντων…
Από αγάπη το κάνουν και τρυπούν με μανία όπου πονάει για να μας …«θεραπεύσουν»!!!
Κι όσο εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά  ο Soros και οι φίλοι του κάνουν μπίζνες as usual χωρίς να το μαθαίνει κανείς..

Έχουν πάρει χρήμα από τον Soros τόσοι πολλοί γενίτσαροι, που δεν έχει πια εχθρούς να του την πέσουν.
Μέχρι και οι πράκτορες κουκουλοφόροι του INDYMEDIA, με τα λεφτά του SOROS, εντελώς …«συμπτωματικά», αγωνίζονται ενάντια στο Κεφάλαιο και φυσικά  ακόμα και για το Indymedia τα Σκόπια είναι «Μακεδονία»…
Στις πόσες συμπτώσεις θα ξυπνήσουν οι συμπολίτες μας;   

Και μετά είναι και η Huffington Post που τα πήρε από το TIDES, που πάλι …«συμπτωματικά» χρηματοδοτεί ο Soros….
Και είναι όλοι τους τόσο …«τυχαία» σύμφωνοι με την ατζέντα, που δεν είναι να απορείς  αν ξέρεις την ροή του …χρήματος!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply