Ὅσοι δὲν ὑποτάσσονται ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!!

Η Δύση των τοκογλύφων κλασικά καταστρέφει όσες χώρες ή ηγέτες δεν υποτάσσονται ολοκληρωτικά στους επικυριάρχους. Οι υπηρέτριες των τοκογλύφων δεν λογαριάζουν το κόστος καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμμία συνέπεια. Διαβάστε μερικές φράσεις του Λαβρόφ που λέει αυτά που ποτέ δεν θα έλεγαν οι γενίτσαροι της ελληνόφωνης Βουλής.
«Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολιτικοί στην Δύση που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τεθούν σε ισχύ κυρώσεις που θα κατέστρεφαν την (ρωσσική) οικονομία και θα προκαλούσαν λαϊκές διαμαρτυρίες» διευκρίνισε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Τα σχόλια αυτά ακολουθούν τις χθεσινές δηλώσεις του Ρώσσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή έναντι του ενδεχομένου να ξεσπάσει μία «έγχρωμη επανάσταση» στημ Ρωσσία, αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που έχουν οδηγήσει στην ανατροπή ηγετών σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες.

Σίγμα

Λαβρόφ: Η Δύση προσπαθεί να αλλάξει το καθεστώς στην Ρωσσία

«Η Δύση έχει ξεκάθαρα δείξει ότι δεν επιδιώκει να αναγκάσει την Ρωσσία να αλλάξει την πολιτική της αλλά ότι θέλει να εξασφαλίσει μία αλλαγή καθεστώτος» δήλωσε ο Ρώσσος υπουργός Εξωτερικών

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε σήμερα τις χώρες της Δύσεως ότι επιδιώκουν να προκαλέσουν «μία αλλαγή καθεστώτος» στην Ρωσσία μέσω των κυρώσεων που έχουν επιβάλλει λόγω της ουκρανικής κρίσεως. 

«Η Δύση έχει ξεκάθαρα δείξει ότι δεν επιδιώκει να αναγκάσει την Ρωσσία να αλλάξει την πολιτική της αλλά ότι θέλει να εξασφαλίσει μία αλλαγή καθεστώτος» δήλωσε ο Λαβρόφ ενώπιον ενός φόρουμ πολιτικών εμπειρογνωμόνων στην Μόσχα. 

«Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολιτικοί στην Δύση που υποστηρίζουν ότι πρέπει να τεθούν σε ισχύ κυρώσεις που θα κατέστρεφαν την (ρωσσική) οικονομία και θα προκαλούσαν λαϊκές διαμαρτυρίες» διευκρίνισε, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS. 

Τα σχόλια αυτά ακολουθούν τις χθεσινές δηλώσεις του Ρώσσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα πρέπει να βρίσκεται σε επιφυλακή έναντι του ενδεχομένου να ξεσπάσει μία «έγχρωμη επανάσταση» στην Ρωσσία, αναφερόμενος στις διαδηλώσεις που έχουν οδηγήσει στην ανατροπή ηγετών σε άλλες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. 

Οι κυρώσεις αυτές που επέβαλαν οι χώρες της Δύσεως, υπογράμμισε ο Λαβρόφ, δεν έχουν τίποτα το κοινό με το είδος των κυρώσεων που έχουν εφαρμόσει εναντίον της Βόρειας Κορέας ή του Ιράν για παράδειγμα, που τις «έχουν υπολογίσει προκειμένου να μην βλάψουν, να μην πλήξουν παρά μόνο την ελίτ, να μην προκαλέσουν ζημιές στην κοινωνική σφαίρα ή την οικονομία». 

Την ίδια ώρα, ο Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσσία κινδυνεύει με την απομόνωση, όπως προειδοποίησε χθες ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν εφόσον δεν τηρήσει το ειρηνευτικό σχέδιο του Μινσκ για την Ουκρανία. 

«Με την μεγάλη πλειονότητα των χωρών, συνεχίζουμε τον διάλογο (…) δεν υπάρχει απομόνωση» τόνισε ο ίδιος. 

Αναγνώρισε ωστόσο ότι οι σχέσεις με την Ευρώπη έχουν σφόδρα αλλάξει. 

«Κανείς δεν έχει την πρόθεση να βάλει τρικλοποδιά στον εαυτό του τερματίζοντας την συνεργασία με την Ευρώπη, όμως καθένας από εμάς καταλαβαίνει ότι δεν είναι δυνατόν η κατάσταση να συνεχιστεί όπως προηγουμένως». 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ρώσσος ΥΠΕΞ: Οι Αμερικανοί προσπαθούν να ανατρέψουν κρυφά τον πρόεδρο της Συρίας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε το Σάββατο, ότι οι Αμερικανοί υπό το πρόσχημα των επιχειρήσεων κατά του «ισλαμικού κράτους» προσπαθούν να ανατρέψουν «κρυφά» τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ αλ
Άσαντ.
«Τα σχόλια του Σεργκέι Λαβρόφ», σημειώνει η αραβική «αλ Αχέντ» (Τα Νέα), έγιναν λίγες ημέρες πριν από τις  προγραμματισμένες συνομιλίες στην Μόσχα μεταξύ του προέδρου της Ρωσσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και αντιπροσωπείας από την Συρία.
Ο Λαβρόφ, κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι έχουν «διεστραμμένη λογική» για τον Σύριο πρόεδρο, λέγοντας ότι η Ουάσιγκτον κατηγόρησε το συριακό καθεστώς υπό τον Μπασάρ αλ Άσαντ για ευθύνη του στην συρροή της πλημμυρίδας των τζιχαντιστών που καταφθάνουν στην περιοχή.
«Οι Αμερικανοί διατείνονται ότι το καθεστώς του Άσαντ είναι σημαντικός παράγοντας που οδηγεί τους τρομοκράτες στην περιοχή και θα προσπαθήσουν να τον ανατρέψουν. Νομίζω ότι αυτή είναι μια διεστραμμένη λογική», δήλωσε ο Λαβρόφ.
Ο Λαβρόφ υπεστήριξε ότι ο Αμερικανός ομόλογός του, Τζον Κέρι, του είπε ότι η Ουάσιγκτον δεν έλαβε εντολή για τις  επιχειρήσεις που κάνει κατά του «ισλαμικού κράτους», από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, διότι θα προαπαιτούσε την αναγνώριση του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, κατά κάποιον τρόπο».
«Η Συρία είναι μία κυρίαρχη χώρα, ένα μέλος του ΟΗΕ. Αυτή η λογική δεν είναι σωστή», δήλωσε ο Λαβρόφ, σύμφωνα με το αραβικό δημοσίευμα.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὅσοι δὲν ὑποτάσσονται ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ!!!

Leave a Reply