Ἀλλὰ ΔΕΝ εἶσαι Ἀλβανός… Εἶσαι ὁ Ῥωμανός!

Όταν λέμε ΕΛΙΤ εννοούμε να είσαι ΠΛΟΥΣΙΟΣ αλλά να θέλεις να ΚΛΕΨΕΙΣ κι άλλα λεφτά για να μην ξοδεύεις τα δικά σου.
Να βρίσκεσαι φυλακή, μετά από ένοπλη ΛΗΣΤΕΙΑ με Καλάσνικοφ,  και αντί να ζητάς επιείκεια λόγω ΒΛΑΚΕΙΑΣ και νεοπλουτίστικου ΘΡΑΣΟΥΣ  να καταφέρεις, με την βοήθεια των υπολοίπων της Ελίτ, να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ η Ελληνική Βουλή φωτογραφικό νόμο για να μπορέσεις να σπουδάσεις …δήθεν Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αν ήσουν Αλβανός, Πακιστανός ή Τσιγγάνος  το πιο πιθανό είναι να έτρωγες ξύλο σε καθημερινή βάση μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Και μετά πιθανόν να προσέφερες μπρούμητα και νυχτερινές υπηρεσίες σε βαρυποινίτες. Αλλά δεν είσαι Αλβανός …Είσαι ο Ρωμανός…
Και το σύστημα που εξυπηρετήθηκε κι επωφελήθηκε μια χαρά από την τρομοκρατική σου δράση  θα σου ανταποδώσει το καλό που του ἐκανες…

Σίγμα

Κατατέθηκε η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό

Κατατέθηκε στην Βουλή η τροπολογία για τον Ν. Ρωμανό με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις, ο τρόπος και κάθε λεπτομέρεια για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση μαθημάτων και εργαστηρίων, καθώς και η συμμετοχή στις εξετάσεις των φοιτητών ή σπουδαστών σε ΑΕΙ κρατουμένων, καταδίκων και υποδίκων, σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών της σχολής στην οποία φοιτούν.

Με την τροπολογία συμπληρώνονται διατάξεις του σωφρονιστικού κώδικα και παρέχεται η δυνατότητα καθορισμού με κοινή υπουργική απόφαση των σχετικών προϋποθέσεων για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων.

Η τροπολογία υπογράφεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γκ. Χαρδούβελη και κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών που θα ψηφιστεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014.

ΒΗΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply