Οἱ Ἀμερικανοὶ εἶναι πανέτοιμοι νὰ θυσιαστοῦν γιὰ τὴν …Λετονία!!!

H …«περιούσια» Victoria Nuland απεφάσισε ότι οι Αμερικάνοι είναι έτοιμοι να πεθάνουν (!) για την Λετονία, που είναι μέλος του ΝΑΤΟ!
Κάτι παρόμοιο ουδέποτε ακούστηκε στον καιρό των Ιμίων για την Ελλάδα, που ήταν επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, αλλά όπου το επεισόδιο είχε ενορχηστρωθεί από το ίδιο το ΝΑΤΟ, ώστε να προκύψει ανάγκη για …άμεση αγορά οπλικών συστημάτων αξίας 30 Δισεκατομμυρίων!

Οι περιούσιοι χρησιμοποιούν τους φόρους και τις ζωές των Αμερικανών πολιτών για να εγκαταστήσουν τις κυβερνήσεις-μαριονέτες των τοκογλύφων σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ό,τι και να πάει στραβά,  οι Σιωνιστές που αποφασίζουν και διατάζουν, μένουν πάντα ΕΚΤΟΣ κάδρου και ποτέ δεν γίνονται αποδέκτες μίσους και καχυποψίας…
Δηλδή είναι επίσης θύματα των τοκογλύφων οι Αμερικανοί πολίτες.

Την γενικευμένη στοχοποίηση των Αμερικανών κι όχι αυτών που τους εκμεταλλεύονται έχουν αναλάβει εργολαβικά οι …κομμουνιστές!!!
Ως γνήσιιοι ταλιμπάν των Μαρξ, Λένιν, Λούξεμουργκ, Μπεναρόγια κλπ υπερασπίζονται τον Σιωνισμό, ακόμα και χωρίς να το γνωρίζουν.

Η …«περιούσια» Nuland λοιπόν ενορχήστρωσε και την ανατροπή του φιλορώσσου Ουκρανού Πρωθυπουργού Viktor Yanukovych ώστε να αποφυλακιστεί η επίσης …«περιούσια» και πολυεκατομμυριούχος Τιμοσένκο.

«Γᾶμα τὴν Ε.Ε. Ἡ κυβέρνησις τῆς Οὐκρανίας εἶναι τραπεζικὴ ὑπόθεσις!»

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ Ἀμερικανοὶ εἶναι πανέτοιμοι νὰ θυσιαστοῦν γιὰ τὴν …Λετονία!!!

Leave a Reply