Ὡραῖο τὸ …«σκηνικό» γιὰ νὰ μπῇ ἡ ταφόπλακα στοὺς Ἕλληνες ἐπιχειρηματίες.

Τα δίκτυα των …«αντικαπιταλιστών» μισθοφόρων του Soros έκαναν άλλη μία φορά επίδειξη ισχύος στα μικρομάγαζα, δίνοντας στους μικροεπιχειρηματίες ένα ακόμα κτύπημα που θα τους αποτελειώσει.
Το κεφάλαιο και πάλι δεν υπέστη το παραμικρό. Δεν ένοιωσε καν φόβο ή απειλή.

Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν πολύ περισσότερο με τα τρία εμφιαλωμένα νεράκια, που δήθεν …δεν πλήρωσαν τα ΜΑΤ, παρά με τα μαγαζιά και τ’ αυτοκίνητα που έκαψαν τα κωλόπαιδα των Βορείων Προαστίων. Αυτά τα πλούσια κωλόπαιδα ξέρουν πολύ καλά την χρησιμότητα της δημιουργίας τρόμου στους μεροκαματιάρηδες, γι’ αυτό τους στοχοποιούν και τους εξοντώνουν οικονομικά και ηθικά, πριν επιστρέψουν στις βίλες τους, για να πάνε στα πάρτυ υπουργών κι εφοπλιστών.

Για χιλιοστή φορά είδαμε ότι η …«επανάσταση» δεν πάει στο Κεφάλαιο, δεν πάει στο Κολωνάκι, δεν πάει στο Da Capo αλλά στις λαϊκές γειτονιές. Εκεί που μπορούν τα πλούσια κωλόπαιδα να σπάσουν, να κάψουν και να κλέψουν ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
Στα χνάρια των γονιών τους που πλούτισαν κλέβοντας τους Έλληνες κι εξυπηρετώντας τα ξένα συμφέροντα.
Η προδοσία έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία μας.

Οι Έλληνες 200 χρόνια τώρα πληρώνουν με αίμα και ιδρώτα κάθε φορά που η Ελίτ θέλει να εξυπηρετήσει τα ξένα συμφέροντα, για μα διατηρήσει την εύνοια των επικυριάρχων.
Μας ενέπλεξαν σε πολέμους, μας αφαίμαξαν, μας ξερίζωσαν …υπακούοντας στα ξένα αφεντικά τους.
Οι επιθέσεις που δέχονται οι φτωχοί από τους πλουσίους έχουν μεγάλη χρησιμότητα για την διατήρηση του συγκεκριμένου στάτους.

Όπως στον Στρατό είναι απαραίτητο να βρίζουν τους κατωτέρους και να γλείφουν τους ανωτέρους, για να είναι σεβαστή κι αποδεκτή η ιεραρχία, ακόμα και σε ψυχολογικό ή συναισθηματικό επίπεδο.
Έτσι και με τα επεισόδια…
Φωνάζουν οι κλέφτες Βορείων Προαστίων για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες στις φτωχογειτονιές, όπου κανονικά θα έπρεπε να δημιουργούνται τα κινήματα.

Όπως πάντα κάνει το σύστημα, έτσι και τώρα, δημιουργεί το ίδιο τα κινήματα και τα ελέγχει, φροντίζοντας στην κορυφή να βρίσκονται υπηρέτες του συστήματος κι όχι οι εχθροί του.
Γι’αυτό και το κόστος κάθε κινητοποιήσεως επιβαρύνει ΠΑΝΤΑ τους φτωχούς πολίτες και ποτέ την Ελίτ.
Είτε απεργία της ΔΕΗ, είτε κλείσιμο δρόμων, είτε καταστροφές από πληρωμένους μπαχαλάκηδες  το κόστος των ζημιών αφορά αποκλειστικά στα θύματα του συστήματος και ποτέ στην Ελίτ.

«Στο κέντρο της Αθήνας, οι καταστηματάρχες μετρούν τις πληγές τους. Σπασμένες τζαμαρίες, επιχειρήσεις λεηλατημένες, καμμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένα φανάρια και πεζοδρόμια διαμορφώνουν το σκηνικό τόσο στα Εξάρχεια, όσο και σε άλλες περιοχές του κέντρου όπου ξέσπασαν τα σοβαρά επεισόδια την νύκτα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με αξιωματούχους του δήμου Αθηναίων, τα συνεργεία καθαριότητας μάζεψαν συνολικά 50 τόνους πέτρες από την περιοχή των Εξαρχείων.»

Σίγμα

ΜΑΖΕΨΑΝ 50 ΤΟΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Εμπόλεμη ζώνη η Αθήνα -Καταστήματα κατεστραμμένα και λεηλατημένα μετά από το χάος [εικόνες]

Σκηνικό από εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η Αθήνα- αλλά και αρκετές ακόμη πόλεις της Ελλάδας- μετά από τα εκτεταμένα επεισόδια που ξέσπασαν το Σάββατο, στις πορείες για την έκτη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στο κέντρο της Αθήνας, οι καταστηματάρχες μετρούν τις πληγές τους. Σπασμένες τζαμαρίες, επιχειρήσεις λεηλατημένες, καμμένα αυτοκίνητα, κατεστραμμένα φανάρια και πεζοδρόμια διαμορφώνουν το σκηνικό τόσο στα Εξάρχεια, όσο και σε άλλες περιοχές του κέντρου όπου ξέσπασαν τα σοβαρά επεισόδια την νύκτα. Χαρακτηριστικό είναι ότι, σύμφωνα με αξιωματούχους του δήμου Αθηναίων, τα συνεργεία καθαριότητας μάζεψαν συνολικά 50 τόνους πέτρες από την περιοχή των Εξαρχείων. Παράλληλα, η αστυνομία διεξάγει αυτοψία, έπειτα από καταγγελίες κατοίκων για φθορές που προκάλεσαν ταραχοποιοί στις ταράτσες κτιρίων, περνώντας από πολυκατοικία σε πολυκατοικία.

Συνολικά η αστυνομία έκανε 296 προσαγωγές και 43 συλλήψεις, μόνο στην Αθήνα. «Οι καταστροφές στο κέντρο μας θύμισαν το 2008», είπε ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος, μιλώντας για ανυπολόγιστες καταστροφές στην πλατεία Εξαρχείων, την Ομόνοια και την Πανεπιστημίου.

«Δεν είναι άβατο τα Εξάρχεια, δεν μπορούν οι μπαχαλάκηδες να καταστρέφουν την εικόνα της πόλεως», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ζητώντας την συνδρομή της αστυνομίας. «Η εμπορική δραστηριότητα του χρέους καταστρέφεται συστηματικά από διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις και καταστροφές» τόνισε από την πλευρά του το μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιώργος Φλώρας.

  Πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply