Μαζὺ μὲ τὴν Ἑλλάδα ξεπωλοῦν καὶ τὴν Κύπρο.

Εκτός από το ξεπούλημα στην Ελλάδα τα παιδιά του Τελ Αβίβ, της ελληνόφωνης κυβερνήσεως, αναμείχθηκαν ενεργά και στο ξεπούλημα του Κυπριακού πλούτου στους περιούσιους.

Ο δε Βενιζέλος μας προέκυψε και …«υπερπατριώτης» τώρα τελευταία…
Είναι γιατί θίγονται τα συμφέρονται του Ισραήλ, με τις παρενοχλήσεις της Τουρκίας.
Τώρα μας …τελείωσε η «ελληνοτουρκική φιλία»!
Τώρα …ξύπνησαν «πατριώτες» και ποιος μας σώζει από τα χέρια τους και από τον …«πατριωτισμό» τους!

Σίγμα

Βενιζέλος: Προέχει η διακοπή της παραβιάσεως της κυπριακής ΑΟΖ

Αυτό υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Γιαννάκη Ομήρου

Συνεχίζεται η διπλωματική προσπάθεια της Αθήνας και της Λευκωσίας, προκειμένου να ξεπεραστούν οι εντάσεις που προκαλεί η Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής και προεδρεύοντα της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιαννάκη Ομήρου, αναφορικά με τις εργασίες του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας και την επίσκεψή του στην Άγκυρα, που είχε προηγηθεί.

Ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι ο πυρήνας του ζητήματος είναι πάντα η αναγνώριση της υποστάσεως, της εθνικής κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό, συνεπώς, που προέχει, όπως υπογράμμισε, είναι η διακοπή της παραβιάσεως της κυπριακής ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας από το τουρκικό σκάφος Barbaros, ώστε να καταστεί εφικτή η επανάληψη των διακοινοτικών συνομιλιών.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply