Ἀλληλοεξυπηρετούμενες δυναστεῖες.

O Xατζηνικολάου, που δεν θυμάμαι να είπε ποτέ κακή κουβέντα για την Δυναστεία Μητσοτάκη, είναι γιος υφυπουργού της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη και επεβλήθη  στην ζωή μας από το MEGA channel, στο οποίο έδωσε άδεια ΠΑΛΙ ο Μητσοτάκης, την εποχή που τον βοήθησαν να ρίξει τον Παπανδρέου η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και ο ΔΟΛ. 

Μέσω του MEGA ο Μητσοτάκης επετέθη στον Σαμαρά με την περίφημη στημένη συνέντευξη με την Τρέμη.

Δεν είναι φυσικά τυχαίο που το MEGA επίσης δεν επετέθη ποτέ στην Δυναστεία Μητσοτάκη και στήριξε Βενιζέλο, αντί Γιωργάκη Παπανδρέου.
Όπου Βενιζέλος, βλέπε Μπακατσέλοι, βλέπε Μητσοτάκης, βλέπε Λαμπράκης, βλέπε Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, βλέπε εφημερίδα Αγγελιοφόρος κλπ.

Δεν είναι τυχαίο που ο Χατζηνικολάου κυκλοφόρησε εκείνο το περί …ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ Καραμανλή, που άνοιξε τον δρόμο για τις εκλογές.
Και τώρα πάλι ο Χατζηνικολάου την πέφτει στον Σαμαρά για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή της Δυναστείας Μητσοτάκη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply