Ἡ …«ἐπανάστασις» τῆς κωλοτούμπας συνεχίζεται …ΚΑΤΑ τῶν πολιτῶν!

Από  κασκόλ σε …κασκόλ… η «επανάσταση» εναντίον των …πολιτών, συνεχίζεται με υποδειγματική συνέπεια.
Οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ είχαν κοντινή ημερομηνία λήξεως. Ἡ ...«ἐπανάστασις» τῆς κωλοτούμπας συνεχίζεται ...ΚΑΤΑ τῶν πολιτῶν!1
Με τις κατάλληλες θεατρικές δράσεις (διαμαρτυρία στις Σκουριές, διαμαρτυρία για την Γάζα, διαμαρτυρία για τα Πανεπιστήμια, για τον Ρατσισμό, για τον φασισμό κλπ)  δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση σε πολλούς  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τις πολυπόθητες ανατροπές.
Πριν έρθουν όμως οι ανατροπές είδαμε να …αυτοανατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη ακόμη …εβδομάδα και το σύστημα να εξασφαλίζει ότι τίποτα και κανείς δεν θα θίξει τα ξένα συμφέροντα που λυμαίνονται την Ελλάδα από τότε που την …«απευλευθέρωσαν».

Ἡ ...«ἐπανάστασις» τῆς κωλοτούμπας συνεχίζεται ...ΚΑΤΑ τῶν πολιτῶν!2«Θέλει ΚΑΛΗ στρατηγική», είπε ο Τσίπρας με …νόημα στον Μίκη Θεοδωράκη.
Κι εννοούσε την στρατηγική που χρειάζεται για να κερδίσει κάποιος την ψήφο των πολιτών και την στήριξη των ξένων αφεντικών ταυτόχρονα.
Να σκοτώνεις την κοινωνία κι αυτή να ζητωκραυγάζει…
Όπως έκαναν στις ΗΠΑ και με τον Ομπάμα.
Κι ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να κατεβάζει τον κόσμο στην πλατεία υπέρ της κυβερνήσεως και πέτυχε να εγκρίνονται (!) οι κωλοτούμπες από το 75% των πολιτών.

Μέχρι να συνειδητοποιήσει ο πολίτης τι τι συνέβη, όπως τότε που από το «Λεφτά Υπάρχουν!» βρέθηκε στο σφαγείο του ΔΝΤ, το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να χύνεται αίμα…

Θα μπορούσαν, για αρχή, να καταργήσουν τους …φωτογραφικούς νόμους!
Μα δεν τους ενδιαφέρει!
Έχουμε, για παράδειγμα, ειδικά για τις Σκουριές, απόφαση από το ΣτΕ, που επιτρέπει την παραμονή της «Ελληνικός Χρυσός»…

ΣτΕ: Συνέχιση των έργων στις Σκουριές

«Την εκ νέου συνέχιση των έργων στις μεταλλουργικές εγκαταστάσεις και στις εγκαταστάσεις αποθέσεως των παλαιών τελμάτων στην περιοχή των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» στην Χαλκιδική απεφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας. Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ απέρριψε τις προσφυγές 264 κατοίκων των Δήμων Αρναίας, Σταγείρων – Ακάνθου Χαλκιδικής. Οι προσφεύγοντες ζητούσαν να ακυρωθεί η από 26.7.2011 υπουργική απόφαση με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τις μεταλλευτικές – μεταλλουργικές εγκαταστάσεις των μεταλλείων Κασσάνδρας και για την απομάκρυνση, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του χώρου αποθέσεως παλαιών τελμάτων στην Ολυμπιάδα.

Το έργο αφορά στην εκμετάλλευση κοιτασμάτων στις περιοχές Ολυμπιάδας, Σκουριών και Μαύρων Πετρών των μεταλλείων Κασσάνδρας σε έκταση 264.000 στρεμμάτων, με απώτερο σκοπό την εξόρυξη μολύβδου, ψευδαργύρου, χαλκού, χρυσού και αργύρου, τα οποία θα διοχετεύονται στην αγορά από τις λιμενικές εγκαταστάσεις Στρατωνίου.
Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ, υπό την προεδρία της αντιπροέδρου Αγγελικής Θεοφιλοπούλου και με εισηγήτρια την σύμβουλο Επικρατείας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, απέρριψε ως αβάσιμους και απαράδεκτους όλους τους ισχυρισμούς των προσφευγόντων, οι οποίοι αμφισβητούσαν μεταξύ άλλων την επιστημονική επάρκεια της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, καθώς και την μέθοδο εξορύξεως που επελέγη, ενώ υποστήριζαν παράλληλα ότι πιθανότατα θα υπάρξουν επιπτώσεις στον υδροφόρο ορίζοντα, καθώς και ότι υπάρχει παραβίαση του Συντάγματος και της δασικής νομοθεσίας.

καθημερινή

Είπαμε…
Θα μπορούσε η κυβέρνηση να ακυρώσει τους φωτογραφικούς νόμους που διευκόλυναν αποχαρακτηρισμούς κλπ.
Αν θέλει το κράτος νομοθετεί σε μία νύκτα. 

Και το χαράτσι ήταν αντισυνταγματικό αλλά γνωμοδότησαν ότι είναι «εθνική» ανάγκη να εισπραχθεί.Ἡ ...«ἐπανάστασις» τῆς κωλοτούμπας συνεχίζεται ...ΚΑΤΑ τῶν πολιτῶν!4
Κι ο Μπουτάρης δεν έπρε
πε να είναι δήμαρχος σήμερα, αλλά η ΝΔ ψήφισε φωτογραφικό νόμο ειδικά γι’ αυτόν προκειμένου να μην θυμώσει ο Soros και οι Rothschild.
Ἡ ...«ἐπανάστασις» τῆς κωλοτούμπας συνεχίζεται ...ΚΑΤΑ τῶν πολιτῶν!3

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply