Δωρεὰν παροχὴ ἐλπίδων καὶ ὁ λογαριασμὸς σὲ …ἐμᾶς!

Μαθαίνουμε ότι οι Βουλευτές των 10.000 ευρώ μηνιαίως δεν έχουν την άνεση να διατηρούν ιδιωτικό αυτοκίνητο.Δωρεὰν παροχὴ ἐλπίδων καὶ ὁ λογαριασμὸς σὲ ...ἐμᾶς!1
Ενώ εσύ με τα 480 ευρώ μηνιαίως έχεις την άνεση να πληρώνεις 260 ευρώ τέλη, 350 ευρώ ασφάλεια, 50 ευρώ ΚΤΕΟ, 400 ευρώ ετήσιο σέρβις και την βενζίνη από την τσέπη σου με 1,48 το λίτρο.
Δεν μιλάμε για διόδια κλπ.
Και θέλεις και 1300 ευρώ τον χρόνο για θέρμανση, ώστε να μην πεθάνεις από το κρύο και άλλα 500 ευρώ για ΕΝΦΙΑ…
Και τολμάς να έχεις παράπονο;

Επίσης φαίνεται ότι ένας αστυνομικός ανά αριστερό βουλευτή δεν είναι αρκετός να τον φυλάει από τους …«θαυμαστές» του …και θέλουν να διαθέτουν τουλάχιστον δύο αστυνομικούς ως φρουρά, εν καιρώ λαϊκής επαναστάσεως και με όλους τους τρομοκράτες να ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ (Θεοφίλου κλπ)…
Οι ίδιοι βουλευτές φυσικά απαίτησαν να αφοπλιστούν οι αστυνομικοί που τηρούν την τάξη στις διαδηλώσεις, παρόλο που ως αστυνομικοί έχουν ακόμα περισσότερους «θαυμαστές».

Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ειδικός στη δωρεάν παροχή ΆΫΛΩΝ αξιών, όπως η ελπίδα, ο Βαρουφάκης προχωράει το πράγμα ένα βήμα πιο πέρα. Εκτός από ελπίδα  ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας δώσει και… αξιοπρέπεια!
Όχι δουλειές, λεφτά, φαγητό, σαπούνι, νερό κλπ κι άλλα τέτοια πεζά και άχρηστα πράγματα, που αφορούν σε ανθρώπους χαμηλού επιπέδου, οι οποίοι δεν έχουν φιλοσοφήσει την ζωή όπως ο Βαρουφάκης.

Δωρεὰν παροχὴ ἐλπίδων καὶ ὁ λογαριασμὸς σὲ ...ἐμᾶς!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply