Τὸ «σύμφωνον συμβιώσεως» εἶναι πρώτης προτεραιότητος νομοθέτημα!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε στην εξουσία για να σπρώξει τα θέματα της Νέας Τάξεως που η ΝΔ αδυνατούσε να περάσει.
Ενώ γύρω μας φλέγεται ο κόσμος, τα λαμόγια που ρήμαξαν την οικονομία κάνουν πάρτυ στην Μύκονο… ο Υπουργός Δικαιοσύνης τρέχει να νομοθετήσει το …σύμφωνο συμβιώσεως για τα ομόφυλα ζευγάρια!

Τις προτεραιότητες της …«επαναστατικής» κυβερνήσεως τις ορίζουν οι ξένοι επικυρίαρχοι.Τὸ «σύμφωνον συμβιώσεως» εἶναι πρώτης προτεραιότητος νομοθέτημα!!!2
Η ατζέντα της Νέας Τάξεως προχωράει όπως και να’ χει.

Μία ασήμαντη υπόθεση που αφορά σε ελαχίστους συμπολίτες μας βασική προτεραιότητα του Υπουργού  μιας και όλα τα προβλήματα αποδόσεως δικαιοσύνης …«επιλύθηκαν»από καιρό.

Έτσι πήρε το χρίσμα ο ΣΥΡΙΖΑ…

H ατζέντα υπαγορεύεται από τους Rothschild μέσω του ECONOMIST φυσικά.Τὸ «σύμφωνον συμβιώσεως» εἶναι πρώτης προτεραιότητος νομοθέτημα!!!1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

3 thoughts on “Τὸ «σύμφωνον συμβιώσεως» εἶναι πρώτης προτεραιότητος νομοθέτημα!!!

  1. εδώ στο “φιλονόη..” καιρό τώρα τα λέτε, γιαυτό και η απογοήτευση πιά είναι τόσο μεγάλη που γίνεται αγανάκτηση. Πόσο να ουρλίαξει κανείς …. Αλλά πάλι ας κάνει ο καθένας μας αυτό που του αναλογεί και το κεφάλι ψιλά.

Leave a Reply