Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!

Κι ο Λαπαβίτσας απόφοιτος του London School of Economics…
Όπως ακριβώς κι ο Δραγασάκης. Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!4

Αφού μας κυβέρνησε το ΔΕΞΙ χέρι των Rothschid, ήλθε σειρά να μας κυβερνήσει και το …ΑΡΙΣΤΕΡΟ τους χέρι για …«πρώτη φορά»…!!!

Άνθρωποι όπως ο κ. Μουρμούρας, που κανένας μας δεν είχε ιδέα ότι υπάρχει, ήταν ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ στην παράνομη κυβέρνηση Παπαδήμου, ήταν σύμβουλος του Σαμαρά στην συνέχεια και τώρα …υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Παρόμοια καριέρα είχε και ο Στουρνάρας από την εποχή της εντάξεως της Ελλάδος στην ΟΝΕ.Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!3 Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!2 Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!1

Άνθρωποι ΜΗ εκλεγμένοι, που βρίσκονται σταθερά σε θέσεις κλειδιά, όποιον και να εκλέξουμε εμείς, για να υποδυθεί τον ηγέτη της χώρας.
Τα London Boys, οι τοποτηρητές των τοκογλύφων, δεν μας χάνουν από τα μάτια τους. Διαβάστε την καριέρα του Στουρνάρα από εποχής Ανδρέα Παπανδρέου (1986) μέχρι σήμερα, για να καταλάβετε ότι στην Ελλάδα …ΜΟΝΟ οι τοκογλύφοι βρίσκονται αδιάλειπτα στην εξουσία και κινούν τα νήματα, όσο οι κλόουν της πολιτικής μας αποσπούν την προσοχή με τις ακατάσχετες μπουρδολογίες τους στα κανάλια.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

6 thoughts on “Τὰ London Boys ποὺ πραγματικὰ κυβερνοῦν!

Leave a Reply