Ὁ Κατρούγκαλος …ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!

Ο Κατρούγκαλος, στην αρχή,  διέψευσε…
Αλλά δεν επεδίωκε την τιμωρία των συκοφαντών στον ΔΟΛ…

Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!3

Υπονοούμενα στο μεταξύ κυκλοφορούν και για την συμμετοχή Παυλόπουλου σε Δικηγορικές Εταιρείες ως εκλεγμένος.

Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!4Βέβαια όπως ξέρουμε …οι καλλίτερες δουλειές γίνονται όταν οι δύο αντισυμβαλλόμενες πλευρές έχουν ένα κοινό ταμείο.
Να υπογράφει (για παράδειγμα) η Ελλάδα συμβάσεις με την Goldman Sachs και πρόεδρος του Οργανισμού Δημοσίου Χρέους να είναι στέλεχος της …Goldman Sachs.
Να υποβαθμίζεται η Ελλάδα λόγω ελλείμματος και να ζητάει δάνειο από τον ΔΝΤ, όταν το έλλειμμα το υπολόγισε άνθρωπος του …ΔΝΤ.
Να είναι ο μπαμπάς Υπουργός Εθνικής Αμύνης και να είναι ο γιος έμπορος …όπλων.
Να είναι ο πεθερός Πρόεδρος για τους Μεσογειακούς Αγώνες και ο γιος να πουλάει …ακίνητα στο κράτος για την διεξαγωγή των …αγώνων.
Να είναι ο ένας αδερφός Πρωθυπουργός …κι ο άλλος να στοιχηματίζει στα …οικονομικά της Ελλάδας.
Να είναι ο μπαμπάς υπουργός κατά την καταστροφή της οικονομίας και οι γιοί του να έχουν την μεγαλύτερη …εισπρακτική εταιρεία της Ελλάδας με απευθείας αναθέσεις δανείων από τις μεγαλύτερες τράπεζες.
Να υπογράφει η κυβέρνηση μεταβιβάσεις ακινήτων και τα συμβόλαια να τα αναλαμβάνει η σύζυγος του …υπουργού.
Να έχει η πεθερά ιχθυοκαλλιέργειες κι ο γιος να περνάει για ψήφιση …φωτογραφικούς νόμους.
Να κινδυνεύει να μείνει εκτός Δήμου ο Μπουτάρης και να νομοθετεί η ΝΔ φωτογραφικό νόμο για να μην ακυρωθεί η …υποψηφιότητά του.
Να υπάρχουν έμποροι όπλων με διπλή υπηκοότητα και για να μην φορολογηθούν στην Ελλάδα, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια που κέρδισαν στις πλάτες μας, να σπεύδει η κυβέρνηση να υπογράφει ειδική συμφωνία ώστε να μπορούν να φορολογούνται τα κλεμμένα σε …τρίτες χώρες και μάλιστα εκτός της ΕΕ.
Να είναι Υπουργός Οικονομικών αυτός που έβγαλε όλα τα λεφτά του έξω, να είναι Υπουργός Συγκοινωνιών και να γυρίζει με πλαστές πινακίδες, να είναι Υπουργός Εργασίας και να απασχολεί ανασφάλιστους μετανάστες και να είναι Υπουργός Δημοσίων Έργων και να χορεύει τσάμικο σε δεξιώσεις Εθνικών Εργολάβων. Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!1

Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ΑΥΤΟΣ είναι ο κανόνας.
Μπαίνουν στην πολιτική εκατομμυριούχοι και φεύγουν δισεκατομμυριούχοι…και γι’αυτό κάνουν τα πάντα για να εκλεγούν και να επανεκλεγούν…
Αυτό είναι το ισχυρότατο κίνητρό τους και γι’αυτό δεν παραιτούνται όσο και να τους προσβάλει κάποιος …όση λάσπη κι αν φάνε. Ακόμα και η λάσπη που θα τους ρίξουν είναι πιο καθαρή από αυτά τα υποκείμενα.
Γιατί  αν ποτέ κατηγορηθούν ότι έφαγαν 5 εκατομμύρια, είναι σίγουρο ότι έχουν φάει στην πραγματικότητα 50 εκατομμύρια και γι’αυτό δεν σπεύδουν στην Δικαιοσύνη.Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!2

Επιτέλους όμως ο Κατρούγκαλος ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αγωγή εναντίον του Δημοσιογράφου του Βήματος. Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!5
Στην δήλωσή του μιλάει για παλαιά και νέα εταιρεία (;)…και για τζίρο ύψους 18681 ευρώ για τους δύο εταίρους. Δηλαδή …9300 ο ετήσιος προσωπικός του τζίρος;
Κι αν βγάλεις τα έξοδα μιλάμε για …φτώχεια καταραμένη.

Πάντως η αναφερόμενη εταιρεία στα δημοσιεύματα έχει έδρα στο …Κολωνάκι…!!!Ὁ Κατρούγκαλος ...ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!6
Εκεί δηλαδή που έχουν έδρα όλοι οι έμποροι όπλων…
Κι εκεί όπου δεν πατούν ούτε για πλάκα οι …«αυθόρμητοι» κουκουλοφόροι.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ Κατρούγκαλος …ἀντιδρᾶ μὲ μηνύσεις!!!

Leave a Reply