Δυστυχῶς ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἐξελίσεται σὲ καθεστωτικὸ σταλινικὸ μόρφωμα.

Δυστυχῶς ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἐξελίσεται σὲ καθεστωτικὸ σταλινικὸ μόρφωμα.Ποτέ ξανά, κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας, δεν έχει τολμήσει να στείλει 1.000.000 ειδοποιητήρια κατασχέσεως για να πιέσει τους κατεστραμμένους να του δώσουν τα τελευταία τους ευρώ για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις στα άπληστα πιράνχας της κρίσεως.

Ποτέ κανείς ξανά δεν είχε το θράσος να απειλήσει πως αν έχεις μετρητά για την έσχατη ανάγκη σου και δεν τα δηλώσεις, θα στα πάρει με κατάσχεση!

Γιατί ρε φίλε; Μαζί τα δουλέψαμε;;;

Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσεται σε καθεστωτικό σταλινικό μόρφωμα.
Οι πρόσκαιρες δημοσκοπικές αναβάσεις δεν μου λένε τίποτα.

Ξαναελάτε να μιλήσουμε την Τρίτη-Τετάρτη όταν φτάσουν τα ειδοποιητήρια. Ή από Μάιο που θα αρχίσουν οι κατεστραμένοι να πηδούν  από τα μπαλκόνια λόγω ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει με μήνυ εκείνα που νομοθέτησαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά κανείς τους δεν τόλμησε να εφαρμόσει.

Μετά ξαναελάτε να σας πω τί σημαίνει πραγματικός Αριστερός (σαν το συγχωρεμένο τον θείο μου το Νικόλα) και ποια η διάφορα του από τους εξουσιολάγνους.

Ἀγησίλαος Βερούτης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Δυστυχῶς ὁ ΣΥΡΙΖΑ ἐξελίσεται σὲ καθεστωτικὸ σταλινικὸ μόρφωμα.

Leave a Reply