Αὐτοὶ γενοκτονοῦν τοὺς λαούς, ἀλλὰ σὲ ἐμᾶς στέλνουν τὸν λογαριασμὸ γιὰ τὶς …γενοκτονίες!!

Στις πιο πλούσιες χώρες της Αφρικής είναι εγκατεστημένοι οι Rothschild με εταιρείες ληστείας φυσικών πόρων, όπως η De Beers. Στις πλουσιότερες χώρες της Αφρικής τα παιδάκια πεθαίνουν από την πείνα, με τις ευλογίες του ΟΗΕ, που τα κτίριά του είναι κτισμένα σε οικόπεδο των Rockefeller.

Οι πλούσιοι πλανητάρχες, που ευθύνονται για την γενοκτονία των Αφρικανών, στήνουν μηχανισμούς συλλογής χρηματικών δωρεών, που φυσικά δεν καταλήγουν στα παιδιά της Αφρικής αλλά στους μισθοφόρους της Νέας Τάξεως.

Στην Συρία, που ισοπέδωσαν οι μισθοφόροι τρομοκράτες των Δυτικών χωρών, και όπου όλες οι δράσεις της Δύσεως στοχεύουν στην ανατροπή του Άσαντ, ώστε να κυριαρχήσει το χάος, όπως στο ΙΡΑΚ και την Λιβύη, σκοτώθηκαν 220.000 άνθρωποι κι εκτοπίστηκαν εκατομμύρια. Αὐτοὶ γενοκτονοῦν τοὺς λαούς, ἀλλὰ σὲ ἐμᾶς στέλνουν τὸν λογαριασμὸ γιὰ τὶς ...γενοκτονίες!!

Ο ΟΗΕ των τοκογλύφων στήνει και πάλι μηχανισμό απάτης για να μαζέψει χρήματα …δήθεν για τα θύματα του πολέμου που προκάλεσαν τα ίδια τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Ο πόλεμος που προκλήθηκε σκόπιμα, με την βοήθεια των κυβερνήσεων ΗΠΑ, Γαλλίας, Αγγλίας, Ισραήλ, Σαουδικής Αραβίας κλπ, πρέπει να αναχρηματοδοτηθεί με …φιλανθρωπικό πρόσχημα.

Δεν θα τιμωρηθούν αυτοί που παρέδιδαν κανόνια στους ξένους τρομοκράτες μέσα στην Συρία, γιατι είναι οι …ίδιοι που ελέγχουν και τον ΟΗΕ.

Η Νέα Τάξη δεν γίνεται να τιμωρήσει τον …εαυτό της.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Αὐτοὶ γενοκτονοῦν τοὺς λαούς, ἀλλὰ σὲ ἐμᾶς στέλνουν τὸν λογαριασμὸ γιὰ τὶς …γενοκτονίες!!

Leave a Reply