Οἱ βαθειὲς ῥίζες τῶν …«ἐπαναστάσεων» φθάνουν ἔως τὸ …Τὲλ Ἀβίβ!

Θυμάστε τον Μόρσι που βρέθηκε στην εξουσία με την πρώτη μαϊμού επανάσταση της OTPOR στην Αίγυπτο και που στηρίχθηκε με νύχια και με δόντια από τους Δυτικούς;

 

  
Όταν οι Αιγύπτιοι, ενωμένοι οι Μουσουλμάνοι με τους Χριστιανούς, κατάλαβαν την απάτη, φυσικά έριξαν τον Μόρσι και την διακυβέρνηση ανέλαβε ο Αιγυπτιακός Στρατός, μέχρι να σταματήσει η αιματοχυσία που προκάλεσαν οι πράκτορες της Δύσεως, που παρίσταναν τους οπαδούς του Μόρσι. 

Ο Μόρσι τιμωρήθηκε με 20 χρόνια φυλακή.

Ποιοι όμως είναι οι υποστηρικτές του καθυστερημένου δολοφόνου και δήθεν Ισλαμιστή, που λέγεται Μόρσι, εδώ στην Ελλάδα;

Μία ελληνόφωνη, που …ανεκάλυψε το …«φως» στο Ισλάμ  και μετά …ανεκάλυψε κι άλλο …«φως», στο κόμμα του αρχιπράκτορα του Σιωνισμού και των τοκογλύφων, δηλαδή του …«περιουσίου»Cohn-Benditt, που παριστάνει τον Οικολόγο και ελέγχει τους Πράσινους της Ε.Ε. 

Βλέπετε δηλαδή πως η παράσταση δεν παίζεται από τυχαία άτομα…
…και οι συνεργασίες …δήθεν Ισλαμιστών, με …δήθεν Οικολόγους, έχει βαθιές ρίζες που φθάνουν στο Τελ Αβίβ.


Δεν είναι τυχαίο που εμφανίστηκαν μαχητές της ISIS έξω από τα σύνορα του Ισραήλ με την Αίγυπτο και σκοτώνουν φυσικά Αιγυπτίους στρατιώτες και πολίτες, ενώ δεν έχουν ακουμπήσει ποτέ ούτε τρίχα Ισραηλινού.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply