Μπομπολιστὰν κατὰ ΣΥΡΙΖΑ!

Το Μπομπολιστάν ορμάει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Εντόπισε στο protagon.gr πρόσφατο άρθρο νυν Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ…που ειρωνευόταν τον ΣΥΡΙΖΑ ένα μήνα πριν τις εκλογές!
Είδε ότι ο Ποτάμης δεν θα σαρώσει και …μεταπήδησε έγκαιρα στον ΣΥΡΙΖΑ κι έγινε τσακ-μπαμ και Υπουργός στο κόμμα που γελοιοποιούσε;
Έχει κάποιον μπάρμπα στην Κορώνη, στο Τελ Αβίβ, στο City του Λονδίνου;

Μπορείτε να φαντασθείτε ότι την Ελλάδα κυβερνάει ένα σχήμα ανθρώπων άσχετων, απροετοίμαστων, με αντίθετες ιδέες που το μόνο που τους ενώνει είναι η συναλλαγή για τις καρέκλες;
Ή μήπως κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για το ποιοι θα γίνουν Υπουργοί;

Πως εξηγείται να βρεθεί Υπουργός ο υβριστής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεκάδες ιστορικά στελέχη που ήταν φύλακες κι όχι εχθροί του κόμματος;
Ποιος κινεί τελικά τα νήματα στην κορυφή της ηγεσίας της χώρας;

Σίγμα

Ενα μήνα πριν γίνει υπουργός ο Δ. Μάρδας έβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι «λαϊκιστές της Αριστεράς που σκίζουν μια κι έξω τα μνημόνια»

 Αίσθηση στην Βουλή προκάλεσε η ανάγνωση άρθρου που είχε γράψει ο πρωταγωνιστής των ημερών, λόγω ταμειακών αποθεμάτων, Δημήτρης Μάρδας. Ο αναπληρωτής υπουργός, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει γενικός γραμματεάς υπουργείου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, έγραψε άρθρο – φωτιά ένα μήνα πριν γίνει υπουργός. Συγκεκριμένα, το άρθρο δημοσιεύθηκε προεκλογικά (31.12.2014) στο Protagon με τίτλο «Το μεγαλείο του λαϊκισμού και τα Μνημόνια.

Ο κ. Μάρδας αναφερόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη και τις καταγγελίες περί απόπειρας εξαγοράς του υποστηρίζοντας ότι έδωσε «δόση αηδίας» και στην συνέχεια έκανε λόγο για «λαϊκιστές της Δεξιάς, που σκίζουν φύλλο-φύλλο τα μνημόνια» αλλά και «λαϊκιστές της Αριστεράς που το σκίζουν μια και έξω».

Επίθεση δηλαδή και στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος που διάβαζε το τελευταίο απόσπασμα σχολίασε «για εσας το έλεγε αυτό κ. Στρατούλη». Επιπροσθέτως, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε ότι ο κ. Μάρδας υπήρξε συνεργάτης του κ. Ακη Τσοζατζόπουλου.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply