Δωρεὲς μέσῳ facebook ποὺ …ΒΡΩΜΟΥΝ!!!

Στο Huffington Post, της πάμπλουτης περιούσιας Αριάνας, άρθρο της …«περιούσιας» Eleanor Goldberg αναφέρει ότι το Facebook, του πάμπλουτου περιούσιου Zuckerberg, μαζεύει δωρεές για τα θύματα του σεισμού στο Νεπάλ.
Κάθε τραγωδία μία …τέλεια ευκαιρία για ακόμα ένα μεγάλο κόλπο.

Ο πολυδισεκατομμυριούχος …«περιούσιος» Zuckerberg ζητάει από εμάς, τους μεροκαματιάρηδες, να στείλουμε λεφτά σε μία …ΜΚΟ γιατρών (κατάλαβες τωρα) και αναλόγως του μεγέθους των δωρεών,  το Facebook, δήθεν, θα βάζει άλλα τόσα στον λογαριασμο της ΜΚΟ.
Με λίγα λόγια…
Αν δεν δώσεις εσύ από τον ιδρώτα σου, τότε ούτε ο …«πονόψυχος» Zuckerberg ΔΕΝ θα βάλει το χέρι στην τσέπη.
Η υποθετική συνεισφορά του Facebook εξαρτηθεί από τις …πραγματικές δωρεές των ανθρώπων. 

Κανένας φυσικά δεν θα μπορέσει να μάθει αν θα βάλει πραγματικά έστω και μισό ευρώ ο Zuckerberg.
Κανένας δεν θα μπορέσει να ελέγξει την τύχη των χρημάτων που θα διαχειρισθεί το Facebook .

Η άρνηση του Facebook να προσφέρει χρήματα ανεξάρτητα από τις δυνατότητες δωρεάς των χρηστών …βρωμάει απάτη από χιλιόμετρα.

Ο πολυδισεκατομμυριούχος περιούσιος Zuckerberg ΔΕΝ θα βάλει το χέρι στην δική του τσέπη σε καμμία περίπτωση… Γι’ αυτό ζητάει από εμάς να το κάνουμε και να τον εμπιστευθούμε να τα διαχειρισθεί ο ίδιος, με την …ελπίδα να καταλήξουν στα θύματα του σεισμού.

Άνθρωποι που διψούν για χρήμα, που θα σκότωναν για το χρήμα , που είναι χορηγοί των δολοφόνων του Ισραήλ και που δεν θα έδιναν ούτε την αρρώστια τους … ζητούν τα δικά μας λεφτά, για να το παίξουν …φιλάνθρωποι, αναλόγως κι όχι ανεξάρτητα από την δική μας φιλανθρωπία.

Ας μην τους κάνουμε την χάρη.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply