Γιατί ἐμεῖς νά πληρώσουμε τά κύματα τῶν προσφύγων πού δημιουργοῦν οἱ Σιωνιστές;

Οι δήθεν ευαισθητούληδες πράκτορες του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ, στις αντιρατσιστικές οργανώσεις,  μιλούν για …«πρόσφυγες», αντί να μιλούν για θύματα του νέου Ολακαυτώματος, που προκαλούν οι Ισραηλινοί και οι μαριονέτες τους στο ΝΑΤΟ. Απενοχοποιούν τους αιμοσταγείς σιωνιστές κι ενοχοποιούν εμάς ως δήθεν ρατσιστές, για να αποδεχθούμε το κόστος παροχής βοήθειας στα θύματα του Ισραήλ. Γιατί ἐμεῖς νά πληρώνουμε τά κύματα τῶν προσφύγων πού δημιουργοῦν οἱ Σιωνιστές;2

Γιατί ἐμεῖς νά πληρώνουμε τά κύματα τῶν προσφύγων πού δημιουργοῦν οἱ Σιωνιστές;3 Γιατί ἐμεῖς νά πληρώνουμε τά κύματα τῶν προσφύγων πού δημιουργοῦν οἱ Σιωνιστές;4 Γιατί ἐμεῖς νά πληρώνουμε τά κύματα τῶν προσφύγων πού δημιουργοῦν οἱ Σιωνιστές;1

Ούτε μισό δολάριο αποζημίωση δεν θα πληρώσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ δολοφόνοι των λαών, ενώ οι πράκτορές τους, που παριστάνουν τους αντιρατσιστές, φροντίζουν με μεθοδευμένη και συστηματική προπαγάνδα για την στοχοποίηση των Ελλήνων, ώστε να μείνουν εκτός κάδρου οι μοναδικοί υπαίτιοι.

Το κόστος από τα εγκλήματα του Ισραήλ και του ΝΑΤΟ θα μετακυληθεί εξ ολοκλήρου στις πλάτες μας και θα πρέπει να νοιώθουμε κι ένοχοι από πάνω.
Γι’ αυτό όπου η λέξη «πρόσφυγες» θα πρέπει να διορθώνουμε σε «θύματα του Σιωνισμού και του ΝΑΤΟ».
Αυτοί σκότωσαν και γκρέμισαν…
Αυτοί να πληρώσουν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply