Οἱ πολιτικοί …«μας» εἶναι καὶ οἱ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ τῶν τοκογλύφων!!!

Οι πολιτικοί, που το σύστημα μας επιβάλλει, δεν είναι τυχαίοι.
Εκπροσωπούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων στην Ελληνική Κυβέρνηση. 

Επειδή δεν μπορεί ένας Rothschild να βάλει απευθείας το χέρι του στην τσέπη μας, γιατί δεν ξέρει και την γλώσσα, υπάρχουν τζάκια πολιτικών από την εποχή του 1821, που παριστάνουν τους εκπροσώπους μας και αναλαμβάνουν το έργο να ληστεύουν τους Έλληνες με εικονικά δάνεια, επινοώντας πανέξυπνα επικοινωνιακά τρυκ, ώστε να μην αντιδράσουμε στο κόλπο που ετοιμάζουν.
Από τις φρεγάτες του Κόχραν του 1821, στα υποβρύχια του Άκη, τους Ολυμπιακούς. το Χρηματιστήριο, τα Μεγάλα Δημόσια έργα, το ξεπούλημα του Εθνικού Πλούτου και των μεγάλων κρατικών επιχειρήσεων έχουμε ένα ξέφρενο πανηγύρι με το αίμα μας και με πρωταγωνιστές τα ξένα συμφέροντα και πολλούς ελληνόφωνους πολιτικούς.

Οι τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων δημιουργούν ή δήθεν τεκμηριώνουν την «μεγάλη σημασία» που αφορά σε κάθε μεγάλη προμήθεια του Δημοσίου ή σε κάθε ξεπούλημα κι εμείς νομίζουμε ότι το κάνουν …γιατί είναι προς το συμφέρον του Δημοσίου.

Οι προηγούμενοι κατάφεραν να εξοφλήσουν τους τοκογλύφους φορτώνοντας τα εικονικά μας χρέη στους εθνικούς προϋπολογισμούς των Ευρωπαίων.
Οι νεότεροι δεν έχουν κανέναν λόγο, αφού κατάφεραν κι εξελέγησαν, να αμφισβητήσουν έστω κι ένα ευρώ από τα δεκάδες εικονικά δάνεια που μας φόρτωσαν οι συνάδελφοί τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Οἱ πολιτικοί …«μας» εἶναι καὶ οἱ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ τῶν τοκογλύφων!!!

Leave a Reply