Ὅποιος δὲν σκύβει τὸ κεφάλι…

Η Νέα Τάξη σπέρνει την καταστροφή σε όσους δεν σκύβουν το κεφάλι.
Με ελληνική υπογραφή (φυσικά) και συμφωνία πραγματοποιήθηκε η επίθεση στην Ρωσσία.


«Κατακόρυφη πτώση της τάξεως του 86% υπέστησαν τα καθαρά κέρδη του ρωσσικού κολοσσού φυσικού αέριου Gazprom το 2014, εν μέσω της αποδυναμώσεως του ρουβλίου αλλά και της συνεχιζόμενης διαμάχης στην Ουκρανία.

Τα ετήσια κέρδη για το 2014 διαμορφώθηκαν στα 159 δισεκατομμύρια ρούβλια (περίπου 3 δισ. ευρώ), από 1,14 τρισ. ρούβλια το 2013.

Ο όγκος αερίου που πωλήθηκε στην Ευρώπη και άλλες χώρες εκτός της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως ήταν 9% μικρότερος σε σχέση με το 2013, στοιχείο που οφείλεται εν μέρει στον ελαφρύτερο φετινό χειμώνα στην Γηραιά Ήπειρο αλλά και στην μείωση των ευρωπαϊκών εισαγωγών εν μέσω της ουκρανικής κρίσεως.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε από την αποδυνάμωση της συναλλαγματικής αξίας του ρουβλιίου, η οποία «φούσκωσε» τα χρέη των ρωσσικών εταιρειών που είναι αποτιμημένα σε δολάρια.

Παράλληλα, τα οικονομικά της Gazprom και άλλων ρωσσικών ενεργειακών εταιρειών κτυπήθηκαν από την πτώση στις τιμές του πετρελαίου.

Έψαξα και όλα τα Δυτικά ΜΜΕ, τα οποία  αναφέρονται σε δεδομένα της ίδιας της Gazprom και σε απώλειες λόγω δολλαρίου…κλπ

Russia’s Gazprom says 2014 net income falls 86% on weaker rouble

Τα βρήκα όμως στην σελίδα της Gazprom.
Δείτε την τελευταία γραμμή στην εικόνα που αποτυπώνει τα κέρδη profit.

Σίγμα

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ὅποιος δὲν σκύβει τὸ κεφάλι…

Leave a Reply