Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!

Η Ρωσσία παίρνει έξυπνα μέτρα, που θα βοηθήσουν στην αποτροπή στημένων εξεγέρσεων από πράκτορες ή …δήθεν Τσετσένους αυτονομιστές.

Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!10
Από τον περασμένο Νοέμβριο επιτρέπεται η κατοχή όπλου για λόγους αυτοάμυνας.
Επιτρέπονται καραμπίνες, πιστόλια, ακόμα και τα όπλα ηλεκτροσόκ (tasers) και τα σπρέι πιπεριού.
Δεν επιτρέπονται όμως τα μαχαίρια και άλλα παρόμοια κοφτερά όπλα.
Επίσης απαγορεύεται να φέρει κάποιος όπλο σε νυκτερινά μαγαζιά, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε συγκεντρώσεις πλήθους ή διαδηλώσεις και υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Στην Ελλάδα, όπου γνωστοί πράκτορες εκπαιδεύουν χιλιάδες Ισλαμιστές να οργανώνουν μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον ημών των «ρατσιστών», και λαμβάνοντας υπόψιν την ραγδαία κι ανεξέλεγκτη άνοδο της εγκληματικότητας από κακοποιούς, που δεν είναι καταγεγραμμένοι πουθενά και άρα αδύνατο να συλληφθούν, θα ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς της κυβερνήσεως, να διευκολυνθούν οι πολίτες να αποκτήσουν όπλα για λόγους αυτοάμυνας, όπως συνέβη και στην Ρωσσία κι όπως συμβαίνει αιώνες τώρα στις ΗΠΑ, από τις οποίες έρχεται ο «πολιτισμός» μας. Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!7 Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!5 Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!9

Θα ήταν ιδανικό η νόμιμη οπλοκατοχή να συνδυασθεί με φθηνά όπλα και πυρομαχικά Ελληνικής κατασκευής, ώστε να μην έχουμε διαρροή πλούτου σε άλλες χώρες.
Μόνο με αυτόν τον τρόπο ενδεχόμενη οργάνωση Ισλαμιστών θα δίσταζε να ξεθαρρέψει και να ενεργοποιηθεί.από τα γνωστά κέντρα.
Έλλειψη όπλων υπάρχει και στα χωριά των συνόρων, μετά από την κατάργηση πολλών ταγμάτων εθνοφυλακής.

Πλέον οι αποκεφαλιστές ή θα μπαίνουν στη χώρα ως «πρόσφυγες», μέσω θαλάσσης, ή ως οικονομικοί μετανάστες, από τις χώρες των Βαλκανίων. Μαζί με τους υπάρχοντες εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στην Αθήνα, οι Έλληνες θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων.
Αυτοί οι μετανάστες, που δεν θα βρίσκουν τρόφιμα και στέγη, δεν θα διστάσουν να κάνουν κι έγκλημα για να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα.
Ζώντας στα όρια της εξαθλιώσεως, θα χάσουν τυχόν αντιστάσεις, γιατί η πείνα κάνει τον άνθρωπο …κανονικό αγρίμι.

Η ύπαρξη μεγάλου αριθμού όπλων στα χέρια των πολιτών θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε τυχόν απόπειρες μαζικής τρομοκρατίας, που μπορεί να επιχειρήσουν τα γνωστά κέντρα, με προβοκάτσιες μεταξύ αλλοθρήσκων και αλλοεθνών.

Στα βόρεια σύνορά μας υπάρχουν ακόμα οι φιλοδυτικοί μισθοφόροι αποκεφαλιστές των Σέρβων.
Στην Υεμένη επίσης άρχισαν οι αποκεφαλισμοί των …Σιιτών Μουσουλμάνων, που η Δύση προσπαθεί να ανατρέψει.

Βλέπετε δηλαδή ότι όλοι οι αποκεφαλιστές λειτουργούν ΠΑΝΤΑ υπέρ της Δύσεως και του ΝΑΤΟ.
Από το Κόσοβο, την Συρία, την Λιβύη, το ΙΡΑΚ και την Υεμένη,  αυτοί που χάνουν συστηματικά τα κεφάλια τους είναι οι αντιδυτικοί.

Βλέπετε με πόση μαεστρία βάζουν Μουσουλμάνους να σφάζουν Μουσουλμάνους ή Χριστιανούς αλλά χωρίς να πειράξουν ποτέ ούτε τρίχα Ισραηλινού.

 

Με την ίδια μαεστρία έβαλαν Έλληνες να σκοτώνουν Έλληνες στον εμφύλιο, για να ξεφορτωθούν τους κομμουνιστές, που ήθελαν ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες τους στους επικυριάρχους.
Γύρω από το Ισραήλ γίνονται καθημερινά εγκλήματα πολέμου εναντίον των εχθρών του Ισραήλ και ο ΟΗΕ …σιωπά, το ΝΑΤΟ κοιμάται και εξοπλίζει τους αποκεφαλιστές «κάτω από το τραπέζι» και οι Ευρωπαίοι ασχολούνται με το κασκόλ του Βαρουφάκη.

Προσοχή σκληρές εικόνες!!!!!

Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!6 Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!8Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!4Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!3Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!2Ἕνα σοβαρὸ κράτος θέλει τοὺς πολῖτες του ὁπλισμένους καὶ ἱκανοὺς νὰ ἀντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο!!!1

Σίγμα

«Πηγή μαχητών για το ΙΚ τα Δυτικά Βαλκάνια»

Θέλουν ελεύθερη οπλοκατοχή στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply