Πολλές …συμπτώσεις στίς ὑποθέσεις «Ἄλεξ» καί «Ἄννυ»;;;

Για δεύτερη φορά, μετά την υπόθεση του Άλεξ στην Βέροια, έχουμε εξαφάνιση ανηλίκου, με εξαφάνιση του πτώματος, με συνεχείς ψευδείς παραπλανητικές καταθέσεις και με εμπλεκόμενο δικηγόρο τον Σταύρο Γεωργίου.
Πολλές οι συμπτώσεις κι ο Σταύρος Γεωργίου δεν είναι ο δικηγόρος της διπλανής πόρτας, που θα μπορούσε να πληρώσει μία οικογένεια αλλοδαπών.
Ούτε καταλάβαμε πώς βρέθηκε ξαφνικά να δικηγορεί στην Βέροια, στην υπόθεση του Άλεξ. 

Έχουν γραφτεί πολλά στο παρελθόν για τον συγκεκριμένο δικηγόρο και την εμπλοκή του στην Βέροια ακολούθησε η …ανεξήγητη αδυναμία των αρχών να καταλήξουν στους πραγματικούς ενόχους.  

Θα ήταν χρήσιμο να ξέρουμε αν η εμπλοκή του Σταύρου Γεωργίου ήταν αφιλοκερδής και στην Βέροια και τώρα με την υπόθεση του ζευγαριού από Βουλγαρία.

Σίγμα

«…Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο, αποσύρθηκε από την υπόθεση ο ένας εκ των δύο δικηγόρων, Φώτης Μπαμπάνης, ο οποίος την χειριζόταν μαζί με τον δικηγόρο Σταύρο Γεωργίου.
«Αποσύρθηκα συναινετικά μαζί με το ζευγάρι των Βουλγάρων. Ο λόγος ήταν ότ
ι στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη προέκυψε ακόμη ένας Βούλγαρος με τυνησιακά έγγραφα, ο οποίος κοιμόταν στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα, μαζί με τον πατέρα της μικρής. Κάθε φορά αναδεικνύεται κάτι καινούργιο. Τώρα αναζητείται αυτός από τις ελληνικές αρχές. Είναι απαράδεκτη και αντιδεοντολογική η συμπεριφορά του άλλου συναδέλφου, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση, του κ. Γεωργίου, ο οποίος πρώτα από όλα πήρε την υπόθεση επάνω του χωρίς να με αναφέρει καθόλου και εξέφρασε προσβλητικό σχόλιο στο πρόσωπό μου. Ότι δηλαδή αν ήταν αυτός στην υπόθεση από την αρχή δεν θα συνέβαιναν όλα αυτα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο newsit.gr , o Φώτης Μπαμπάνης….»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply