Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα…

Ο ΠτΔ Παυλόπουλος ζητάει την βοήθεια του ΙΟΒΕ, του οποίου ηγούνται ο Τάκης Αθανασόπουλος, κατηγορούμενος για ποινικό αδίκημα ωε πρόεδρος της ΔΕΗ κι ο Ραφαήλ Μωυσής, γιος του πρώην προξένου του Ισραήλ στην Ελλάδα, Άσερ Μωυσή. Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα...5

Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα...3

Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα...1

Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα...6Ὅταν ὁ ΠτΔ συνομιλῇ μὲ κατηγορουμένους γιὰ ποινικὰ ἀδικήματα...2Η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες…
Γι’ αυτό κάποιοι ζητούσαν την ψήφο μας υποσχόμενοι ότι θα την αποσπάσουν από τα νύχια των ξένων και θα επαναφέρουν την εθνική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία.
Η Ελλάδα συνεχίζει να μην ανήκει στους Έλληνες και οι Έλληνες συνεχίζουν να μην είναι ανεξάρτητοι αλλά σχεδόν κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον τύραννο.

Βλέπουμε άλλωστε το αίμα που χύνεται στην Ουκρανία, προκειμένου να γίνει κι αυτή …«ανεξάρτητη», όπως η Ελλάδα, στο χαρέμι των σιωνιστών τοκογλύφων, αλλά και την στήριξη των ελληνοφώνων πολιτικών στα εγκλήματα της Νέας Τάξεως.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply