Ἔγκριτε δημοσιογράφε κύριε Δημήτρη Κανέλλη, μήπως γνωρίζετε ποιός ἔστειλε τό «μέιλ Στουρνάρα»;

«Να θυμηθούμε και τα επικά άρθρα – διθυράμβους που είχε γράψει ο κύριος Δ. Κανέλλης για τον ευεργέτη του, κύριο Στουρνάρα, στο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα, επί διευθύνσεως κυρίου Τσεκούρα. Τυχαίο πάντα.»

Ο κύριος Δημήτρης Κανέλλης είναι ένας έγκριτος δημοσιογράφος, από την εποχή μάλιστα της κυβέρνησης του εκσυγχρονισμού. Άριστος γνώστης των οικονομικών τύπου

Στουρνάρα, αποτελεί πιστό συνεργάτη του Στουρνάρα εδώ και χρόνια. Έτσι, ο κύριος Στουρνάρας τον είχε δεξί χέρι στο υπουργείο οικονομικών και τον απορρόφησε σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Έτσι, οφείλουμε να ρωτήσουμε τον έμπιστο αυτόν συνεργάτη με ευρυγνωσία στο «περιβάλλον Στουρνάρα» εάν γνωρίζει ποιός είναι ο αποστολέας του εθνικά επιζήμιου email, που η Εφημερίδα των Συντακτών κατονομάζει ως «Δ.Κ»

 

Και αποδέκτης ήταν συμπτωματικά ο κύριος Αθανάσιος Τσεκούρας, τον οποίον ρωτούσαμε χθες εάν ήξερε ποιός το έλαβε.

Έγκριτε δημοσιογράφε κύριε Τσεκούρα, μήπως ξέρετε σε ποιόν δημοσιογραφο έστειλε το μειλ ο Στουρνάρας;

Να θυμηθούμε και τα επικά άρθρα – διθυράμβους που είχε γράψει ο κύριος Δ. Κανέλλης για τον ευεργέτη του, κύριο Στουρνάρα, στο Έθνος του κυρίου Μπόμπολα, επί διευθύνσεως κυρίου Τσεκούρα. Τυχαίο πάντα.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply