Οἱ …«ἐπαναστάτες» καὶ ἀποδέχονται καὶ νομιμοποιοῦν καὶ πληρώνουν τὸ ΔΝΤ!!!

Πρέπει να μπορούμε να διαχωρίζουμε αυτά που λένε από αυτά που κάνουν.
Κι αυτά που κάνουν είναι ακριβώς ότι έκαναν και οι προηγούμενοι γενίτσαροι που μας κυβερνούσαν, πλουτίζοντας τους τοκογλύφους και σκοτώνοντας τους πολίτες.Οἱ ...«ἐπαναστάτες» καὶ ἀποδέχονται καὶ νομιμοποιοῦν καὶ πληρώνουν τὸ ΔΝΤ!!!3
Οἱ ...«ἐπαναστάτες» καὶ ἀποδέχονται καὶ νομιμοποιοῦν καὶ πληρώνουν τὸ ΔΝΤ!!!4

Αρχές Μαρτίου πληρώθηκε κανονικά το ΔΝΤ με 310 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα πληρώνεται και πάλι κανονικά το ΔΝΤ με ακόμη 750 εκατομμύρια ευρώ. Οἱ ...«ἐπαναστάτες» καὶ ἀποδέχονται καὶ νομιμοποιοῦν καὶ πληρώνουν τὸ ΔΝΤ!!!1

Οἱ ...«ἐπαναστάτες» καὶ ἀποδέχονται καὶ νομιμοποιοῦν καὶ πληρώνουν τὸ ΔΝΤ!!!1Οι γελοίες μπλόφες για εσωτερική κατανάλωση κρατούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ψηλά, κάτι που βολεύει και τους ξένους.
Το επόμενο μνημόνιο που θα υπογράψει ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να το θεωρούμε εμείς οι πολίτες αντιπροσωπευτικό της κυβερνήσεως της πλειοψηφίας των Ελλήνων, για να το αποδεχθούμε ως νόμιμο.
Αυτός είναι ο λόγος που οι ξένοι δεν θα ήθελαν με τίποτα να καταρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ από τώρα.

Ενώ οι …«επαναστάτες» αποδέχτηκαν και πληρώνουν το ΔΝΤ κανονικότατα και νομιμοποιούν τα προηγούμενα μνημόνια, που εξόφλησαν τα εικονικά δάνεια του παρελθόντος, υπόσχονται δήθεν …διερεύνηση για την νομιμότητα του χρέους.
Θα φιλοσοφήσουν χωρίς νόημα με λίγα λόγια…
…αφού πρακτικά δεν απέρριψαν ποτέ τις προηγούμενες συμβάσεις ως παράνομες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply