Μὲ πρόσημο τὴν …δημοκρατία καὶ τὴν …πρόοδο!!!

Μὲ πρόσημο τὴν ...δημοκρατία καὶ τὴν ...πρόοδο!!!«Πρώτη φορά Αριστερά», πρώτη φορά τόσος ανατρεπτικός ριζοσπαστισμός…. με πρόσημο την δημοκρατία και την πρόοδο.
«….όλες οι εξουσίες [εφεξής] ασκούνται από το λαό»….
«…. [γιατί] δημοκρατία είναι τα κόμματα….»
«….[και] τις πολιτικές ευθύνες τις απονέμει ο λαός στις εκλογές….»

«… [ενώ] η εξεταστική για το μνημόνιο θα γίνει για να μάθει ο κόσμος πώς μπήκε σε αυτό η Ελλάδα…. δεν … υπάρχει θέμα ποινικών ευθυνών. … Ούτε περνούν από το μυαλό [μας] ποινικές ευθύνες ….»
«….[και προφανώς] δεν θα κερδίσει κανείς εάν οι φάκελοι [της διαφθοράς] βγουν στην δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή….[γι’αυτό] δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος…».

Ιδού το θαύμα: Πρώτη φορά τόση «προσήλωση» στην βούληση της κοινωνίας των πολιτών, τόσος σεβασμός στο κοινό αίσθημα που ….«εμάς» εκφράζει!….
«Καλά εσύ [Χρόνη Μίσσιο], έφυγες νωρίς…. «και δεν πρόλαβες να δεις τι σημαίνει [άρχουσα] Αριστερά… Όμως, κι από εκεί που είσαι «Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάμε;…». Έτσι κι αλλιώς «θα σε ταράξουμε στην νομιμότητα, [στην δημοκρατία και στην πρόοδο..]», δεν τη γλυτώνεις…..

Γιώργος Κοντογιώργης – π. Πρύτανης Παντείου
(ἀπὸ μήνυμα)

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply