ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» …ἀλλαγῆς φύλου!!!

Ζευγάρι παντρεμένων λεσβιών ξεκίνησαν να κάνουν ορμονοθεραπεία στο 11χρονο υιοθετημένο αγοράκι τους που …«απεφάσισε», από τα ..ΕΠΤΑ του χρόνια, να γίνει …κορίτσι.
Οι ορμόνες που θα του δώσουν θα καθυστερήσουν το πέρασμα στην εφηβεία, ώστε να έχει χρόνο το παιδάκι να αποφασίσει το φύλο του, πριν να είναι αργά!

ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» ...ἀλλαγῆς φύλου!!!2


(Αν και η βρώμικη αυτή υπόθεση προσωπικά μου φαίνεται προσχεδιασμένο πείραμα σε ένα ακηδεμόνευτο παιδάκι, δεδομένου ότι είναι υιοθετημένο και δεν το πονούν όπως θα το πονούσε η πραγματική του μητέρα.)ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» ...ἀλλαγῆς φύλου!!!3

Φυσικά η εφημερίδα αναφέρει την υπόθεση σαν να πρόκειται για κάτι …φυσιολογικό, χωρίς χαρακτηρισμούς κλπ διότι, καθόλου τυχαία, το …«πρωτοπόρο» ζευγάρι των δύο γυναικών, τυγχάνει να είναι κι …«εκλεκτής φυλής» και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, σε περίπτωση που κάποιος διανοηθεί να ασκήσει κριτική.
Θα του πάρει ο διάολος τον πατέρα …κοινώς.

Όταν σε πολιτεία των ΗΠΑ πέρασε νόμος που στα πλαίσια της θρησκευτικής ελευθερίας δίνει σε πιστούς το δικαίωμα να επιλέξουν την στάση τους απέναντι σε ομοφυλοφίλους, για την αποφυγή τριβών μεταξύ των πολιτών, οι δημοσιογράφοι σκύλιασαν με άρθρα γεμάτα χαρακτηρισμούς κλπ.
(Ο Δειλός, ο υποκριτής, που θα έπρεπε να ντρέπεται κλπ) . 
ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» ...ἀλλαγῆς φύλου!!!1

Σημειώστε τώρα ότι ενώ τα πειράματα με ορμόνες σε ανήλικο παιδάκι, που με το μυαλό που έχουν τα παιδάκια ζήτησε να γίνει κορίτσι, τα βρίσκουν φυσιολογικά και νόμιμα, θεωρούν όμως απαράδεκτη την ψυχολογική παρέμβαση σε παιδάκια με κρίση φύλου.

Το ό,τι γονείς πηγαίνουν τα παιδάκια με κρίση φύλου σε ψυχολόγο, ώστε να τα βοηθήσει να ταυτιστούν με το φύλο του σώματός τους, θεωρείται …έγκλημα (!) και προωθούν νόμο που θα απαγορεύει αυτήν την …«αμφιλεγόμενη» θεραπεία.
Να παρεμβαίνουν όμως στην εφηβεία με χημικές ουσίες δεν πρέπει να θεωρείται αμφιλεγόμενο…

Επιτρέπουν δηλαδή την παρέμβαση σε παιδάκια με ορμόνες για να δημιουργήσουν ανθρώπους Frankenstein, αλλά θέλουν να απαγορεύσουν την ψυχολογική παρέμβαση.ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» ...ἀλλαγῆς φύλου!!!4

Η Νέα Τάξη  ξέρει ότι ο εγκέφαλος είναι εύπλαστος και πρακτικά μπορεί να φτιάξει έναν άνθρωπο όπως τον θέλει.
Το σύστημα μπορεί να πάρει ένα παιδάκι και να το κάνει δολοφόνο, βλαμμένο οπαδό ποδοσφαιρικής ομάδας, βλαμμένο οπαδό κόμματος ή ενός μονάρχη κλπ.
Ξέρουν ότι ο εγκέφαλος προγραμματίζεται και αυτό κάνει η εξουσία από την πρώτη μέρα που θα γεννηθεί κάποιος. Προγραμματίζει τον υπήκοο εθνικά, γλωσσικά, θρησκευτικά, πολιτικά και πολιτιστικά ώστε να μην του περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να γίνει υπήκοος άλλης εξουσίας.
Θέλουν τους ανθρώπους να υπερασπίζονται μέχρι θανάτου το συγκεκριμένο σύστημα εξουσίας που τους ανέθρεψε μέσα στην απόλυτη πλάνη.

Και γνωρίζοντας τις δυνατότητες προγραμματισμού του εγκεφάλου το σύστημα θέλει να προγραμματίσει περισσότερους gay ανθρώπους, απαγορεύοντας παράλληλα στους γονείς να έχουν πρόσβαση σε αντι-προγραμματισμό, που θα ακύρωνε τα σχέδια του συστήματος.

Το σύστημα καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες, ώστε όλα τα κανάλια πληροφορίας (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και ιστοσελίδες) να έχουν το ίδιο μενού ειδήσεων, την ίδια στάση απέναντι στα ναρκωτικά, τους gay και τα Μνημόνια και να αποκρύπτουν με κάθε τρόπο οποιαδήποτε διαρροή χρήσιμης πληροφορίας.

Τα ΜΜΕ και τα σχολεία του συστήματος μεγαλώνουν …«καλά» παιδιά και …«σωστούς» πολίτες.
Και τα δήθεν διαφορετικά κανάλια παίρνουν εντολές από συγκεκριμένα κέντρα να μας μεταφέρουν συγκεκριμένες ειδήσεις.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ «εἰδικὲς θεραπεῖες» …ἀλλαγῆς φύλου!!!

Leave a Reply