Τὸ Δημόσιο ΔΕΝ πρέπει νὰ ἔχῃ περιουσία διότι ζημιώνουν οἱ …τοκογλύφοι!!!

H Δύση  (των τοκογλύφων) επιδιώκει να εξασθενήσει την ενεργειακή επιρροή των Ρώσσων στην Ευρώπη.
Και είδαμε ότι για να επιτύχουν τον συγκεκριμένο στόχο δεν θα λογαριάσουν ούτε οικονομικό κόστος, ούτε το κόστος σε ανθρώπινη δυστυχία, όπως συνέβη στη Ουκρανία. Σκοπός τους φυσικά είναι να ιδιωτικοποιηθούν πλήρως η Gazprom και η ROSNEFT, που η τεράστια κερδοφορία τους καταλήγει στα κρατικά ταμεία της Ρωσσίας, αντί στους λογαριασμούς των Rothschild και επιτρέπει στην Ρωσσική κυβέρνηση και οικονομική αλλά και πολιτική ανεξαρτησία.
Το αντίθετο από αυτό που κάνουν τα παλιοτόμαρα που κυβερνούν την Ελλάδα, συναγωνιζόμενοι ποιος θα ξεπουλήσει πιο γρήγορα και ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο δάνειο στο δικό μας όνομα, για να τσεπώσει την μεγαλύτερη δυνατή προμήθεια και να εξασφαλίσει την στήριξη των εκπορνευμένων ΜΜΕ, εντός κι εκτός Ελλάδας.Τὸ Δημόσιο ΔΕΝ πρέπει νὰ ἔχῃ περιουσία διότι ζημιώνουν οἱ ...τοκογλῦφοι!!!

Για να καταλάβουμε τι σημαίνει να ιδιωτικοποιούν την παραγωγή ενέργειας ας δούμε τα ποσοστά φορολογήσιμων κερδών σε αναλογία με τα συνολικά τους έσοδα.

BP 1% κέρδος επί του τζίρου …235 εργαζόμενοι ανά ένα δισεκατομμύριο δολ. τζίρου
SHELL 3,5 % κέρδος επί του τζίρου …215 εργαζόμενοι ανά ένα δισεκατομμύριο δολ. τζίρου

και οι «καταραμένες» κρατικές GAZPROM και ROSNEFT

GAZPROM 25% κέρδος επί του τζίρου …2568 εργαζόμενοι ανά δισεκατομμύριο δολ.τζίρου.
ROSNEFT 10% κέρδος επί του τζίρου…1039 εργαζόμενοι ανά δισεκατομμύριο δολ.τζίρου.

Εταιρείες ιδιωτών εμφανίζουν ελάχιστα κέρδη κι απασχολούν ελάχιστο προσωπικό …ενώ κρατικές εταιρείες εμφανίζουν τεράστια κέρδη, παρόλο που απασχολούν υπερπολλαπλάσιο προσωπικό.
Το Δημόσιο-Επιχειρηματίας δεν μπορεί να συγκριθεί με τους κλεπτομανείς ιδιώτες ξένους επιχειρηματίες που οι μαφιόζοι της Ελληνικής Βουλής θέλουν να μας παρουσιάσουν ως εθνικούς ευεργέτες.

Εξίσου τραγικό είναι και το ότι λόγω χαμηλής κερδοφορίας, που εμφανίζουν οι ιδιώτες, με εικονικές δαπάνες σε off shore εταιρείες, αποδίδουν κι ελαχίστους φόρους. Δηλαδή αρπάζουν τους φυσικούς πόρους, τους μετατρέπουν σε χρήμα κι αποδίδουν ασήμαντα ποσά σε φόρους. Και παρά την τεράστια αυτή φοροκλοπή δεν συνεισφέρουν καν στην απασχόληση.
Δείτε τις αναλογίες απασχολήσεως για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η κομπίνα. Με ελάχιστο προσωπικό εμφανίζουν ελάχιστη κερδοφορία, ενώ οι κρατικές Ρωσσικές εταιρείες, με πολλαπλάσιο προσωπικό, εμφανίζουν πολλαπλάσια κερδοφορία.

Κι όμως ανάμεσά μας υπάρχουν χιλιάδες ηλίθιοι που θεωρούν ότι οι κρατικές εταιρείες είναι «πάντα» ζημιογόνες και ότι θα σωθούμε αν τις ξεπουλήσουμε σε ιδιώτες.
Αυτοί οι ηλίθιοι είναι που ψηφίζουν τα Soro-κόμματα (τους Φιλελευθέρους, τους Ben-ζελικούς, τους Δημιουργικούς τους Δραστικούς, τους Ποταμίσιους, τους ΟικΩλόγους κλπ)

Και το παράδειγμα που χρησιμοποιώ για να καταλάβουν πόσο ηλίθιοι κι επικίνδυνοι είναι…

«Έχεις μία πανάκριβη νταλίκα αξίας 1.000.000 ευρώ. Ο υπάλληλος -οδηγός όμως σε κλέβει στα πετρέλαια, σε κλέβει στις επισκευές, κλέβει και πουλάει από τα εμπορεύματα που μεταφέρει και προκαλεί σκόπιμα ατυχήματα προκειμένου να καταστήσει την μεταφορική εταιρεία ζημιογόνο.
Έρχεται λοιπόν ο απατεώνας οδηγός και σου προτείνει να ξεπουλήσεις ή να χαρίσεις τη νταλίκα του 1.000.000 ευρώ για να σταματήσεις να χάνεις λεφτά.
Κι εσύ, ως ιδιοκτήτης της νταλίκας, αντί να διώξεις τον οδηγό ή να τον βάλεις φυλακή, χαρίζεις την νταλίκα στον ανταγωνιστή σου και δίνεις από πάνω και …προαγωγή στον οδηγό, ώστε να αναλάβει την διαχείριση της υπόλοιπης περιουσίας σου»

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Αντί να βάλουμε φυλακή όλους αυτούς που καταλήστεψαν και ζημίωσαν τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ υπέρ-κερδοφόρες και μονοπωλιακές κρατικές εταιρείες όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΕΛΤΑ κλπ …«πειστήκαμε» από τους μαφιόζους της πολιτικής, που τις κατέστρεψαν, να τις ξεπουλήσουμε όσο όσο, και μάλιστα υπό την …δική τους εποπτεία!

Τὸ Δημόσιο ΔΕΝ πρέπει νὰ ἔχῃ περιουσία διότι ζημιώνουν οἱ ...τοκογλῦφοι!!!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply