Πόσο …«τυχαῖοι» εἶναι αὐτοί πού μᾶς …«κυβερνοῦν»;

«…Μετά τον «αυτοδημιούργητο» Τσίπρα της Παναγιωταρέας του Καραμανλή, έχουμε και την «μικρή ιδεολόγο» Ζωή…Μιλάμε για φαινόμενα!

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα….ειδικά σε μια μπανανία όπως είναι η Ελλάδα μαλάκα ψηφοφόρε!…»

Ψιτ,ψηφοφοράκο !… Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα… ειδικά σε μια μπανανία όπως είναι η Ελλάδα

Η απάντηση της (δεκαοκτάχρονης, τότε «αγωνίστριας») Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ερώτηση: «Πώς θέλεις τον πολιτικό που θα κυβερνήσει αύριο

Είπε: «Δεν θέλω έναν πολιτικό να με κυβερνήσει. Θέλω μαζί με άλλους ανθρώπους να συμβάλω στη διακυβέρνηση

ΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΙ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ — ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!… Από την εκπομπή «Εδώ και τώρα» της 27/03/1995, με τη Λιάνα Κανέλλη και τον Δημήτρη Τάκη.

Τυχαίο περιστατικό;; Όχι βέβαια. Δεν γνώριζε η ”συντρόφισσα” Κανέλλη τίνος κοπέλα είναι η μικρή ”ιδεολόγος’‘ Ζωή;;

Η μήπως…  ο ροζάτος και παχυλά αμειβόμενος κονφερανσιέ της βουλής Τάκης είχε άγνοια για το ρεπορτάζ;;

Μετά τον «αυτοδημιούργητο» Τσίπρα της Παναγιωταρέας του Καραμανλή, έχουμε και την «μικρή ιδεολόγο» Ζωή…Μιλάμε για φαινόμενα!

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα….ειδικά σε μια μπανανία όπως είναι η Ελλάδα μαλάκα ψηφοφόρε!

Από την δεκαετία του 90 και μετά άρχιζε να παίρνει μπρος η νέα τάξη πραγμάτων …..του George Bush και των σιωνιστών. Άρα;; Άρα είχαν από τότε επενδύσει στα νέα πρόσωπα για την μετά ΔΝΤ εποχή…Στην εποχή αλώσεως του Ελληνισμού. Στην εποχή που οι Έλληνες θα τελείωναν μια για πάντα! Σε λίγο καιρό μπορεί να δούμε video με τον γιο ενός επαρχιώτη Συριζαίου δημοσιογράφου που σήμερα είναι βουλευτής…με θέμα κάποιες καταλήψεις στα Τ.Ε.Ι επί εποχής Σημίτη…Υπάρχουν πολλά τέτοια ντοκουμέντα. Με προσεκτικό και ύπουλο τρόπο δημιούργησαν την σημερινή κατάσταση.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!

Όλοι αυτοί που βρίσκονται σήμερα στην βουλή δεν είναι τυχαία πρόσωπα…ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

 

Majestic
Διαμόρφωση (…) : Α.Τ.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply