Ἐπαγγελματικὴ προπαγάνδα μὲ …«ἐπιστημονικό» μανδύα!!!

Όπως ο Soros δεν μπορεί να κοιμηθεί, επειδή σκέφτεται τα προβλήματα των …τσιγγάνων στην Ελλάδα, έτσι και η Τράπεζα της «Ελλάδος», οι ξένοι αρχιτοκογλύφοι δηλαδή, «αγωνιούν» για το κλίμα!

Για να μπορούν όμως να κάνουν το άσπρο μαύρο και να διαδίδουν μαϊμού-έρευνες οι τοκογλύφοι έχουν δημιουργήσει μία δική τους Επιτροπή Μελέτης Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής (ΕΜΕΚΑ) που είναι της …Τράπεζας της Ελλάδος,…
Θα μπορούν να παραποιούν δηλαδή και να διαχέουν την κλιματική παραπληροφόρηση που τους βολεύει, ώστε οι πολίτες να αισθάνονται ενοχές και να αποδέχονται τις παράλογες φορολογικές επιβαρύνσεις. Ἐπαγγελματικὴ προπαγάνδα μὲ ...«ἐπιστημονικό» μανδύα!!!

Οι πολίτες ήδη αποδέχτηκαν παγκοσμίους κλιματικούς φόρους που καταλήγουν στις τσέπες των τοκογλύφων και διαφαίνεται ότι θα τους αυξήσουν.
Η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος και της συλλογικής ενοχής, που μετατρέπεται σε δισεκατομμύρια κλεμμένων φόρων από τα ταμεία της Γερμανίας, ήταν χρήσιμο εργαλείο αφαιμάξεως, που εξελίχθηκε και πλέον λειτουργεί και ως παγκόμια βιομηχανία …συλλογικής κλιματικής ενοχής με τον ίδιο βρώμικο σκοπό.

Οργανώνουν πολυπληθή συνέδρια ώστε να μεταδώσουν, μέσω των ΜΜΕ, μία δήθεν αναμφισβήτητη μαζική επιστημονική και διεθνή συμφωνία για την φορολόγηση, ως μέτρο προστασίας του κλίματος.
Δεν το έχουν σε τίποτα να πληρώσουν εισιτήρια και ξενοδοχεία σε χιλιάδες παπαγαλάκια της επιστήμης και των ΜΜΕ, ώστε να παραβρεθούν και να συμφωνήσουν μαζικά σε κείμενα που υπαγορεύσουν οι τραπεζίτες χορηγοί της μάσας και του ύπνου των συνέδρων.

Ο κόσμος δεν θα πιστέψει ποτέ ότι μία τέτοια μεγάλη κινητοποίηση επιστημόνων μπορεί να είναι σκηνοθετημένη θεατρική παράσταση που τα ΜΜΕ θα παρουσιάσουν ως αξιόπιστο κι έγκριτο παγκόσμιο κίνημα.
Άλλωστε πόσοι πιστεύουν ότι ακόμα και το πιο φτηνό χάπι που θα τους συνταγογραφήσουν μερικοί γιατροί είναι αποτέλεσμα συναλλαγής γιατρού και φαρμακευτικής εταιρείας που επιφέρει διακίνηση ακριβών δώρων, μαύρου χρήματος, πληρωμένων διακοπών κλπ, που οι φαρμακευτικές εμφανίζουν ως …εταιρικά έξοδα;

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply