Ζοῦμε λοιπόν σέ δημοκρατική χώρα;

…και δυο κουβέντες για όσους λανθασμένα βαυκαλίζονται ότι ζούμε σε δημοκρατική χώρα, που η Ελευθερία του Λόγου είναι δεδομένη:

Το Ελληνικό Κράτος:
α) έσυρε στα δικαστήρια πολίτη που το κατηγόρησε ότι λειτουργεί υπέρ των μεγάλων συμφερόντων και κατά των πολιτών,
β) με αγωγή εναντίον του για 500.000 ευρώ γιατί κατηγόρησε αυτά για τα οποία η χώρα βρίσκεται σε κρίση εδώ και 5 χρόνια και πάει να διαλυθεί,
γ) στην οποία ο αντίδικος ήταν πρώην ανώτατος δικαστικός (ποια ανεξάρτητη δικαιοσύνη άραγε;)
δ) και τον δίκασε ερήμην χωρίς να του δώσει την πρώτη αναβολή καθώς ο δικηγόρος του είχε πρόβλημα υγείας και ήταν στο νοσοκομείο.

Η απόφαση δεν έχει βγει ακόμα, αλλά όλοι ξέρουμε τί θα κληρώσει…

Όποιος ξαναπεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑς επαναφέρει το κράτος δικαίου, παρακαλώ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τον τοίχο μου, και αν η απόφαση είναι αθωωτική, θα τον ξαναπροσθέσω από μόνος μου, όταν αυτή βγει.

Η σκληρότερη χούντα, με την καταπάτηση του ακρογωνιαίου δικαιώματος της Ελευθερίας του Λόγου, είναι σήμερα.

Αυτή η χούντα που απειλεί τους πολίτες να τους λειώσει στα δικαστήρια γιατί είχαν την ψευδαίσθηση ότι ζουν σε δημοκρατική χώρα!


(όταν βγει η απόφαση θα δώσω λεπτομέρειες, λίγες ημέρες πριν κατατεθεί η μήνυση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων)

Ἄγης Βερούτης

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply