Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν …«σύμμαχοί» μας!!!

ΝΑΤΟ και Ε.Ε είναι συμμαχίες δολοφόνων στην υπηρεσία της Νέας Τάξεως και των τοκογλύφων.
Σκορπούν τον θάνατο, μακριά από την δημοσιότητα, την ίδια στιγμή που ο Στραβελάκης μας δείχνει τον …κώλο της Lady Gaga, μέσω ενός καταχρεωμένου καναλιού, που έχει πάρει όλων των ειδών τα θαλασσοδάνεια και που έκλεβε ρεύμα από την ΔΕΗ.

Οι μισθοφόροι του Ισραήλ εκδικούνται για λογαριασμό των επικυριάρχων, σκοτώνοντας μωρά, ακριβώς όπως κάνει το Ισραήλ στην Γάζα.Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!1

Aτιμώρητοι φονιάδες! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ)

Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που δεν θα τιμωρηθούν ποτέ, όπως κανείς δεν τιμωρήθηκε για τον αφανισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, από πυρηνικές βόμβες που σχεδίασαν …«περιούσιοι» επιστήμονες, δήθεν επιζώντες του Ολοκαυτώματος.
Γλίύωσαν, λέει, από τον Χίτλερ για να μπορέσουν να σκοτώσουν, σε διάστημα λίγων ωρών, περισσότερους από 200.000 αμάχους στην Ιαπωνία.

Κανείς δεν τιμωρήθηκε για όλα τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, την Ασία, την Λατινική Αμερική κλπ με εντολή του περιούσιου και ΜΗ Αμερικανού Κίσσινγκερ.

Ας θυμόμαστε (διαρκώς) πόσο «καλοί» ήταν αυτοί που νίκησαν τους «κακούς» Γερμανούς…

Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!2

Μισό εκατομμύρια παιδάκια στο ΙΡΑΚ πέθαναν για να πάψει ο Σαντάμ να αποτελεί …κίνδυνο για το Ισραήλ, αλλά δεν πλήρωσε ποτέ και κανείς. Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!4

Οἱ ἰσλαμιστές ΜΟΝΟΝ Ἰρακινούς σφάζουν;

Περισσότερα από 1000 παιδάκια κάηκαν ζωντανά στην Γάζα τα τελευταία χρόνια, μα δεν κουνιέται φύλλο.

Διασκέδασις ἡ γενοκτονία τῶν Παλαιστινίων…

Τὰ παιδιὰ παραμένουν ὁ …σταθερότερος στόχος τῆς Νέας Τάξεως!

Όλα τα ΜΜΕ καθημερινά και συστηματικά επαναφέρουν τον μπαμπούλα Χίτλερ, ώστε κανένας να μην αντιλαμβάνεται ότι ο Χίτλερ ηττήθηκε από πολύ χειρότερους από τον ίδιο. Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!5

Κανένας ἔνοχος, καμμία τιμωρία…

Κάθε χρόνο τουλάχιστον μία ταινία του Χόλιγουντ αφορά στους Ναζί.
Και κάθε τόσο μία είδηση για κάποιον εβραίο που επέζησε από το Ολοκαύτωμα.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος αν δεν κάνει τουλάχιστον ένα αφιέρωμα υπέρ των εβραίων και κατά των Γερμανών.

Όπως καταφέρνουν οι θρησκείες να καθιστούν ιερά κάποια ονόματα, σύμβολα και κτίρια, τα οποία κανείς δεν τολμάει να θίξει,  έτσι και οι σιωνιστές επιδιώκουν να καταστήσουν εαυτούς …ιερούς, ανώτερους κι ανέγγιχτους.
Προωθούν σε όλες τις χώρες νόμους που απαγορεύουν την αμφισβήτηση της δικής τους προπαγάνδας.

Μπορείς να αμφισβητήσεις τον αριθμό των νεκρών του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και όλων των πολεμικών συγκρούσεων της ανθρώπινης ιστορίας…
Μπορείς να αμφισβητήσεις την ύπαρξη του Ομπάμα, της Μέρκελ ή του Πούτιν…
…αλλά αν διανοηθείς να αμφισβητήσεις τις μπούρδες που επινόησαν τα γραφεία προπαγάνδας της Δύσεως, σχετικά με το τι συνέβη στον Β’ ΠΠ και τι όχι,  μπορείς, πολύ εύκολα, να καταλήξεις στην …φυλακή.

Τὰ πραγματικὰ ἐγκλήματα πολέμου ἁπλῶς …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Πόσα ντοκιμαντέρ είδατε για την Γάζα;

Ὁ Charlie δὲν περνᾶ ἀπὸ τὸ Ἰσραήλ…

Έκανε ο Κώστας Γαβράς μία σχετική ταινία (Hanna K) κι επειδή δεν πήρε το μέρος του Ισραήλ, απηγόρευσαν, πρακτικά, την κυκλοφορία της… Τόσο χρήσιμο είναι να ελέγχουν τον κινηματογράφο… Από την παραγωγή, την διανομή μέχρι και τα δίκτυα αιθουσών προβολής. Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!6

Γαβρᾶς κατά …«κτήνους»;

Η αλήθεια δεν έχει καμμία τύχη…

Ἡ …«δικαιοσύνη» τῆς νέας τάξεως οὐδέποτε …τιμωρεῖται!

Πόσα ντοκιμαντέρ είδατε για τις σφαγές εκατομμυρίων των Lenin, Trotsky και Yagoda;
Είδατε όμως για τον Στάλιν,  γιατί κι αυτός τα έβαλε με τους Σιωνιστές.

Πόσα ντοκιμαντέρ είδατε για το 1.500.000 νεκρών που άφησαν πίσω τους οι …«ΣΥΜΜΑΧΟΙ» μας στο ΙΡΑΚ, ώστε σήμερα η χώρα να ελέγχεται από συμμορίες και ένας ολόκληρος λαός να ζει καθημερινά τον τρόμο, μέχρι την επομένη έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου;Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!3

Ὁ Charlie οὔτε στὸ Ἰράκ, μὰ οὔτε καὶ στὴν Συρία πάει…

Σίγμα

Συρία: Τουλάχιστον 23 νεκροί από βομβαρδισμό των ανταρτώνΟἱ φονιάδες τῶν λαῶν ...«σύμμαχοί» μας!!!7

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πάνω από 100 άλλοι τραυματίστηκαν, με τα μισά θύματα να είναι παιδιά, από τις οβίδες που εβλήθησαν σε συνοικίες ελεγχόμενες από τις δυνάμεις του καθεστώτος στο Χαλέπι, την μεγαλύτερη πόλη της βόρειας Συρίας.

«Τρομοκράτες διέπραξαν μια σφαγή στο Χαλέπι, στην συνοικία του τεμένους αλ Ραχμάν. Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου εκατό (ακόμη) τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι μισοί είναι παιδιά. Ένα κτίριο κατέρρευσε ενώ βρίσκονταν στο εσωτερικό του οι ένοικοί του», μετέδωσε το κρατικό συριακό τηλεοπτικό δίκτυο.

Επίσης, μετέδωσε πλάνα στα οποία εικονίζονται ένα ακίνητο το οποίο έχει μετατραπεί σε συντρίμμια και αιμόφυρτοι τραυματίες που διακομίζονται με φορεία σε ένα νοσοκομείο.

Από την πλευρά του το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για 13 νεκρούς, ανάμεσά τους δύο παιδιά, και 100 τραυματίες, ανάμεσά τους 20 παιδιά, από την ρίψη 250 οβίδων μέσα σε τέσσερις ώρες στην συνοικία των Ασσυρίων και του τεμένους αλ Ραχμάν, στο κέντρο του Χαλεπιού. Επίσης ανέφερε πως επιβεβαίωσε ότι ένα κτίριο κατέρρευσε.

Από τον Ιούλιο του 2012, η πρώην οικονομική πρωτεύουσα της Συρίας έχει κατατμηθεί σε συνοικίες ελεγχόμενες από τους αντάρτες και τις δυνάμεις του καθεστώτος.

Ο βομβαρδισμός αυτός σημειώθηκε την ημέρα της αφίξεως στην Δαμασκό του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ Στάφαν ντε Μιστούρα.

Την Κυριακή ένας εκπρόσωπος του απεσταλμένου ανέφερε σε μια ανακοίνωσή του πως ο Ντε Μιστούρα θα θέσει στην κυβέρνηση της Συρίας «το ζήτημα της προστασίας των αμάχων», της «απαράδεκτης χρήσεως βαρελιών με εκρηκτικά και το αδήριτο καθήκον κάθε κυβερνήσεως, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να προστατεύει τους αμάχους, όπως προβλέπει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο».

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Οἱ φονιάδες τῶν λαῶν …«σύμμαχοί» μας!!!

Leave a Reply