Ὁ μανδύας τῆς …«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων…!!!

Κι όπως πάντα, αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και καταστρέφουν τον πολιτισμό κάθε λαού, που θα διανοηθεί να σταθεί απέναντι στην Δύση, απέναντι στο ΝΑΤΟ και τον Σιωνισμό  είναι oi ΦΙΛΟΙ και …ΣΥΜΜΑΧΟΙ της Δύσεως κι όχι οι …«σχιζοφρενείς δικτάτορες», από τους οποίους, διαρκώς και δίχως την θέλησή μας, μας …«σώζει» το ΝΑΤΟ κάθε τόσο.

Οι σύμμαχοι σκοτώνουν αδιακρίτως και οι μισθοφόροι τους γκρεμίζουν μνημεία, θέλοντας να κάνουν επίδειξη ισχύος κι αποφασιστικότητας.
Θέλουν να πείσουν τους αντιπάλους τους ότι δεν πρόκειται να δείξουν κανέναν οίκτο και δεν λογαριάζουν ούτε τις ζωές μωρών παιδιών, ούτε την πολιτιστική κληρονομιά.

Η Νέα Τάξη απαιτεί να προσκυνήσεις δείχνοντας ότι δεν διαπραγματεύεται.
Έχοντας τα ΜΜΕ υπό τον έλεγχό της,  τα εγκλήματα θα βαρύνουν τις αναλώσιμες μαριονέτες της Δύσεως κι όχι αυτούς που κινούν τα νήματα.
Οι Δυτικοί όμως δεν δείχνουν οίκτο ούτε στους μισθοφόρους τους, διότι ξέρουν ότι αυτός που θα πάρει όπλο για να σκοτώσει κατά παραγγελία είναι στην πραγματικότητα ένα …σκουπίδι.
Μόλις φέρει εις πέρας το συμβόλαιο θανάτου …απαλλάσσονται από αυτόν.

Τα εγκλήματα που διαπράττουν οι μισθοφόροι της Νέας Τάξεως θα αποσιωπηθούν και ποτέ δεν θα αποζημιωθεί κάποιο από τα θύματα της Δύσεως.
Εκατοντάδες πολέμους, πραξικοπήματα και δολιοφθορές έχουν πραγματοποιήσει πράκτορες και μισθοφόροι της Δύσεως, για λογαριασμό της Νέας Τάξεως, κι όμως κανένα από τα εκατομμύρια θύματά τους δεν αποζημιώθηκε ποτέ.
Όπως δηλαδή κάνει και το Ισραήλ στην Γάζα.
Με οποιοδήποτε πρόσχημα βομβαρδίζει κατοικημένες περιοχές, προκαλεί τον θάνατο χιλιάδων αθώων  και λίγο μετά τους κόβει ακόμη και την πρόσβαση στο καθαρό νερό.
Και η Διεθνής κοινότητα αντί να εφαρμόσει κυρώσεις εναντίον των δολοφόνων της κυβερνήσεως του Ισραήλ,  εφαρμόζει κυρώσεις εναντίον της …Συρίας, του Ιράν και της Ρωσσίας.
Κυρώσεις σε εμπόλεμες χώρες, όπως η Συρία, σκοτώνουν ακόμα περισσότερα μωρά από έλλειψη φαρμάκων, τροφής και ασφαλών συνθηκών διαβιώσεως.
Κι όλα αυτά πάντα υπό τον μανδύα της …νομιμότητας, της εγκρίσεως και της αποδοχής από τους διεθνείς οργανισμούς.

Φωτογραφίες από τις καταστροφές των φίλων του Σαμαρά, του Ομπάμα και του Νετανιάχου στην Υεμένη.

Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!5 Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!6 Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!4 Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!3 Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!2Ο μουσουλμάνος …«δικτάτορας» Άσαντ έχει Υπουργό Αμύνης …Χριστιανό!!!
Οι …«εξεγερμένοι» Σύριοι από την Τσετσενία και την Τυνησία,  που εξοπλίζονται και αμείβονται από την Δύση, γκρεμίζουν εκκλησίες και αρχαιότητες…Ὁ μανδύας τῆς ...«νομιμότητος» κουκουλώνει ἀμέτρητες σφαγὲς ἀθώων...!!!1

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply