Κύριε Γιάννη Καλογερόπουλε. Δὲν ἀρκεῖ νὰ φορᾷς παντελόνια. Πρέπει καὶ νὰ τὰ τιμᾷς!

Θυμάται ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος.

Κάθε ημέρα που περνάει όλο και πιο πολύ δικαιώνομαι για την άποψη που έχω σχηματίσει περί της εγκληματικής οργανώσεως του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα και όσων θερμοκέφαλων και παραπλανημένων συνεργατών και οπαδών παραμένουν ακόμη στο πλευρό του.

Πληροφορήθηκα λοιπόν προ ολίγου ότι το πρωτοπαλλήκαρο του πατρινού απατεώνα, ο «πολλά βαρύς» κ. Γιάννης Καλογερόπουλος, ο οποίος συχνά πυκνά ασχολείται μαζί μου εκτοξεύοντας ύβρεις και απειλές στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως-απομονώσεως, στα οποία εξωτερικεύει τον «ανδρισμό» του, ισχυρίζεται πως ουδέποτε του ζήτησα να μου δώσει κοινή συνέντευξη με τον Λευτέρη Ρήνο, κάτι που επιμόνως ζητάει τώρα από τον τελευταίο για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Διαβάστε λοιπόν τι γράφουν στο φατσοβιβλίο, σε ένα τμήμα της πρόσφατης λεκτικής αντιπαραθέσεώς τους, οι Λευτέρης Ρήνος και Γιάννης Καλογερόπουλος :

Γιάννης Καλογερόπουλος Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ !!!!

Ρήνος Λευτέρης Στον Ιωσήφ Παπαδόπουλο γιατί δεν ήρθες τρελλό αγόρι;;;;; Τι έπαθες;;; Μητρικά;;;;

Γιάννης Καλογερόπουλος ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ

Ρήνος Λευτέρης Ο Ιωσήφ Παπαδόπουλος… Δηλαδή δεν σε πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε ΜΑΖΙ όταν έδινα συνέντευξη…

Ρήνος Λευτέρης Και εσύ την έκανες με ελαφρά πηδηματάκια και μπλέχτηκες και με το παντελόνι που σίγουρα φοράς.

Γιάννης Καλογερόπουλος ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΗΣΙ

Ρήνος Λευτέρης Και δεν είπες ότι δεν βγαίνεις μαζί μου, έτσι τρελλό αγόρι;;;;;;;;;;;;;; Φοράς παντελόνια τώρα…

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Γιάννης Καλογερόπουλος ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΖΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 15 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!!!!

Επειδή η επιλεκτική αμνησία πλήττει κατά κανόνα αυτούς που δεν τιμούν τα παντελόνια τους, απαντώ από το βήμα αυτό, μιας και δεν διαθέτω λογαριασμό στο φατσοβιβλίο, παραθέτοντας την τηλεφωνική συνομιλία που είχα με τον κ. Γιάννη Καλογερόπουλο πέρυσι τον Σεπτέμβρη. Διευκρίνιση: Πρώτος μου είχε τηλεφωνήσει ο κ. Καλογερόπουλος στις αρχές Αυγούστου του 2014 (αμέσως μετά την συνέντευξη που μου είχε δώσει η κ. Άννα Δαβίτη) και μου ζήτησε να καταθέσει τα δικά του στοιχεία για την υπόθεση Σώρρα, αλλά επειδή μετά από τρεις ημέρες έφευγα, του είπα ότι θα επικοινωνήσω μαζί του μόλις επιστρέψω από τις καλοκαιρινές διακοπές. Κάτι που έκανα, όπως προείπα, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ιδού τι διημείφθη μεταξύ μας:

Έλα Γιάννη, ο Ιωσήφ είμαι, τι κάνεις;

Έλα, καλά, μια χαρά.

Σε πήρα στο τηλέφωνο γιατί έχω να κάνω την συνέντευξη του Ρήνου και θα ήθελα να είσαι κι’ εσύ παρών, σε αντιπαράθεση μαζί του.

Με τον Λευτέρη τον Ρήνο;

Ναι.

Ποιος είναι ο Ρήνος; Είναι θεσμός; Έχει να μου δώσει κάποια απάντηση για λογαριασμό του Υπουργείου, της Τράπεζας της Ελλάδος, του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας…

Μισό λεπτό. Λέει ότι έχει κάποια στοιχεία…

Ξύπνα κι’ εσύ! Δεν έχει κανένα στοιχείο το μουνόπανο! Να ερχόταν στο δικαστήριο αν είχε!

Κάτσε, κάτσε… δεν θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε έτσι. Σε ρωτάω το εξής. Αυτός λέει ότι…

Έχει κάτι να πει για λογαριασμό του Υπουργού των Οικονομικών; Ναι. Για λογαριασμό του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος; Ναι. Με τον πράκτορα των Εβραίων της Συναγωγής της Ρόδου τι να πούμε;

Δεν μπορώ εγώ να μπω σ’ αυτή την διαδικασία. Αν μου έλεγε κάτι παρόμοιο ο Ρήνος για σένα, με τον ίδιο τρόπο θα του απαντούσα.

Τι να πω με τον πράκτορα λοιπόν;

Άκουσε. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία των ύβρεων.

Με έναν λολό, λολό, λολό, που άλλα του λες και άλλα σου λέει, δεν έχει έννοια.

Εντάξει λοιπόν. Όταν νομίζεις ότι μπορείς εσύ να έρθεις μόνος σου, έλα.

Εγώ αυτή την εβδομάδα δεν μπορώ γιατί έχω συνέχεια ομιλίες στην Δράμα, στην Κοζάνη, στην Καβάλα. Την Κυριακή θα είμαι κάτω. Γι’ αυτό θα σου πω την Δευτέρα, κατάλαβες;

Εντάξει, όποτε μπορέσεις τηλεφώνησέ μου.

Εντάξει, θα είμαστε σε επικοινωνία.

Αυτά είπαμε με τον «κύριο» Καλογερόπουλο, ο οποίος έκτοτε εξαφανίστηκε. Και ας προσποιείται τώρα ότι ήθελε τάχα να αντιπαρατεθεί δημοσίως με τον Λευτέρη Ρήνο αλλά εγώ ουδέποτε του το ζήτησα!

Θέλει βεβαίως παλληκαριά και μπέσα για να τιμήσει κάποιος τον λόγο και τα παντελόνια του και, όπως, απεδείχθη, η μπέσα και η παλληκαριά είναι είδη εν ανεπαρκεία για τον «κύριο» Καλογερόπουλο και τους οπαδούς και συνεργάτες του απατεώνα της Πάτρας…

Ἰωσὴφ Παπαδόπουλος
rib and sea

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

4 thoughts on “Κύριε Γιάννη Καλογερόπουλε. Δὲν ἀρκεῖ νὰ φορᾷς παντελόνια. Πρέπει καὶ νὰ τὰ τιμᾷς!

  1. Τελικά.. είναι πολύ μεγάλο το σπυρί στον κώλο σου και δεν μπορείς να κάτσεις ένα τόπο ε; Πήρες την Δαβίτη. 2 φορες. Πήρες τον καημένο τον Πάνο Παππά. Πήρες τον Ρήνο και δεν ξέρω ίσως να πήρες και τον Γιαλτουρίδη. Πήρες συνέντευξη από όλους όσους κατηγόρησαν τον Σώρρα και έριξες τόνους λάσπης.
    Παλιά ένιωθες μικρός, μικρός και ασήμαντος
    και τώρα με τον Σώρρα,
    απλώθηκες στα πέρατα του σύμπαντος;

    Μας είπες ότι προσπάθησες να πάρεις συνέντευξη από αρμόδιο πρόσωπο της Κυβέρνησης και σου αρνήθηκαν. Με εμάς γιατί συνεχίζεις και παίζεις; Εμείς είμαστε απλοί πολίτες. Βρες κάποιον αρμόδιο να σου απαντήσει επίσημα, εκπροσωπώντας το Κράτος σου. Αυτό ακριβώς κάνουμε εμείς και έχουμε ήδη οργανωθεί. Υπάρχουν τεραστιες δυσκολίες αλλά κρατάμε την προσπάθεια ζωντανή.
    Το internet το χάσαμε δυστυχώς. Το γεμίσατε τόση βρωμιά και καταφέρατε, χωρίς έστω και ένα επίσημο στοιχείο / απόδειξη, να πείσετε τον κάθε άνθρωπο που αναζητεί την σωστή πληροφορία, ότι τα 600 ΔΙΣ είναι απάτη. Σαν επιστέγασμα του άθλου σας ακυρώσατε και τις αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων. Όλα από το Interent και την εφημερίδα του Μπόμπολα. Καμία απάντηση από την Κυβέρνηση αλλά ο Ιωσήφ ο Παπαδόπουλος μίλησε με την Δαβίτη, που μίλησε με τον Ρήνο, που μίλησε με τον Γιαλτουρίδη, που μίλησε με τον Μπόμπολα και λέει είναι απάτη. “Α αν δεν σας έπεισα ακόμη, δέστε μια φωτογραφία του Καλογερόπουλου. Τώρα οκ, σας έπεισα;”

    Σε ένα λογικά στημένο και αληθινό σύστημα κυβερνοχώρου δεν θα ήταν καθόλου επιεικής η ποινή σου.

    Παρόλα ταύτα είμαστε μια καλή συμπαγής οντότητα ενεργών πολιτών και όσα εμπόδια στο διαδίκτυο και γενικότερα στα μέσα πληροφόρησης μας βάζετε, έχω να σου ομολογήσω ότι πάμε καλά. Ίσως να χάσαμε το ιντερνετ ως εργαλείο αλλά μπήκαμε σκάηπ και στα καφενεία. Συναντάμε καθημερινά σπουδαίους ανθρώπους. Έχουμε απίστευτη στήριξη από δικηγόρους οι οποίοι αν και γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει “στοά” και “λέσχη” δεν είναι ελεγχόμενοι. Δικηγόροι οι οποίοι όταν είδαν τα έγγραφα με τα πρωτόκολλα παραλαβής από το επίσημο Κράτος θύμωσαν και ασχολήθηκαν να μάθουν γιατί δεν γίνεται η αποδοχή των χρημάτων. Δικηγόροι άψογοι στην κυριολεξία που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Άκου τι μας είπε ένας δικηγόρος πριν λίγες μέρες: “Δεν με ενδιαφέρει ο Σώρρας. Με ενδιαφέρουν αυτά που έχω στα χέρια μου και είναι αρκετά για να κερδίσω δίκη ενάντια στην Κυβέρνηση.”
    Έννομο συμφέρον my friend, έννομο συμφέρον. Ο Σώρρας πλέον δεν είναι ο βασικός παίχτης, αλλά ο κάθε πολίτης.
    Ο Σώρρας τα κατέθεσε. Και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ πίεσε για να γίνει αυτό.
    Ο κάθε πολίτης τώρα είναι ο βασικός παίχτης και θα δούμε πόση πίεση θα ασκήσει και τι θα πετύχει.

    Εσείς μπορείτε να προκαλείτε εντάσεις στο interenet και να ερεθίζεστε. Συνέχισε να πυροβολείς σποραδικά και να αμολάς το χοιρομέρι με τα μάτια κάθε λίγο και λιγάκι. Συνέχισε να παίζεις το Internet troll.
    Καταλήγω στο ότι είσαι troll γιατί δεν μπορώ να φανταστώ τι σε φτιάχνει τόσο πολύ και επιμένεις να κτυπάς τόσο άξεστα την προσπάθεια των πολιτών να μάθουν την αλήθεια. Ή μήπως ήταν πολύ χοντρή η πληρωμή σου και ακόμη δεν τους ξόφλησες…; Έστω και μετά απ’ όλα όσα έκανες… και τόσους τόνους λάσπης ακούραστα έριξες, ακόμα δεν έπνασες;
    Και τι πέτυχες…; Διαδικτυακές κόντρες και τον εξευτελισμό σου.
    Με τις υγείες σου, τι να σου πω.

    Δυστυχώς δεν έχεις επίγνωση των πράξεων σου και δεν περιμένω να καταλάβεις τι σου λέω. Ξέρω ότι θα συνεχίσεις μάταια να γράφεις και παρουσιάζεις ό,τι μπορείς να βρεις που θα κάνει ζημιά στον Σώρρα. Θα μιλάς με κάποιους haters και θα περιμένεις με αγωνία πότε θα ξεσκεπάσεις την απάτη. Απλά σκέψου λίγο, πόσο αστείο είναι αυτό που κάνεις. Να παρουσιάζεσαι ότι εμπιστεύεσαι τον Ρήνο που έχει αρχηγό του ένα τύπο ανισόρροπο τον Γιαλτουρίδη, την Δαβίτη η οποία έχει αρχηγό της τον Μιχαλολιάκο (πριν είχε τον Καρατζαφέρη και πιο πριν τον Ψωμιάδη) και κλείνεις την τρίλιζα με τον diabolical Άδωνη τον Γεωργιάδη. Αυτοί θα μας πουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις είναι απάτη και όλες οι καταθέσεις του Σώρρα είναι πλαστές. Θα μας πουν ότι ο τραπεζίτης από τον Καναδά στην δίκη ψευδομαρτύρησε και ότι η Κυβέρνηση Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα στηρίζουν Σώρρα. Θα μας πουν ότι ζούμε σε ένα κόσμο όπου ο πιο κακός και μεγάλος απατεώνας είναι ο Σώρρας και γι αυτό… πάιρνεις τηλεφωνο τον Καλογερόπουλο.

    “Hello, κάνω την συνέντευξη του Ρήνου και θα ήθελα να είσαι κι’ εσύ παρών, σε αντιπαράθεση μαζί του”
    Δηλαδή κρατάω επίσημα έγγραφα στα χέρια μου και εσύ απέναντι έχεις τον Ρήνο. Ακριβώς ωσάν να έχεις ένα χοιρομέρι με μάτια που μιλάει και θέλεις να το ακούσω, να του μιλήσω και να επιχειρηματολογήσω!;;

    Στο κάτω κάτω.. “Να ερχόταν στο δικαστήριο αν είχε στοιχεία!”. Εμείς ήμασταν εκεί στις 28/6/2013.

    • Τελικῶς ἤ ἔχουμε νὰ κάνουμε μὲ ξεπουλημένους ἤ μὲ ἠλιθίους, σὲ αὐτὸν τὸν τόπο.
      Λοιπόν, γιὰ νὰ ἔχουμε μία καὶ καλή, μαζύ σου, ξεκαθάρισμα.
      Αὐτὰ ποὺ γράφεις γιὰ τὸν Ῥῆνο ὀφείλεις καὶ νὰ τὰ ἀποδείξῃς.
      Ἡ λάσπη περίσσεψε σὲ αὐτὸν τὸν τόπο καὶ ΔΕΝ μᾶς χρειάζεται ἄλλη καὶ ἀπὸ ἐσέναν, ἀλλὰ κι ἀπὸ τοὺς ἄλλους παλαβούς.

      Ἐὰν ΔΕΝ μπορῆς νὰ ΜΕΛΕΤΗΣῌΣ τὰ ὅσα τὰ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ἔγγραφα ἀναφέρουν, ἄς πρόσεχες…
      Ξεκινᾶμε.
      Παγκόσμια καταπιστεύματα καὶ ἄλλες παπαρολογίες:

      Πολιτικοὶ ἀπατεῶνες καὶ παγκόσμια καταπιστεύματα.

      Περὶ διεθνῶν καταπιστευμάτων καὶ ἄλλων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ!!! (1)
      Περὶ διεθνῶν καταπιστευμάτων καὶ ἄλλων ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ!!! (2)

      Περὶ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ καὶ λοιπῶν προπαγανδιστικῶν ἀνοησιῶν:
      Ὁ Λαμπράκης φτιάχνει νέα θρησκεία;

      Τέλος, ἡ παραδοχὴ τοῦ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ γιὰ τὴν σχέσιν του μὲ παγκοσμίους ἀπατεῶνες:

      Τὰ ξαναλέμε ὅταν, κι ἐφ΄ ὅσον θὰ σοβαρευθῆς.

    • @ Ομορφάντρα, μπορεί το “χοιρομέρι με μάτια” να έχει δίκιο. Και εσύ να έχεις άδικο. Μήπως θα έπρεπε να το ακούσεις όταν σου έλεγε για τον Stephen Louis Wozny και εσύ απαντούσες ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ;;;;;
      @ Ομορφάντρα, όποιος φοβάται δείχνει ότι έχει άδικο. Όταν φοβάστε να βγείτε απέναντι μου και στον κ. Παπαδόπουλο, και στη Ζούγκλα και στη Ρόδο και στο Mega Κύπρου, τι ακριβώς φοβάστε;;;;;
      @ Ομορφάντρα, η Τράπεζα Ελλάδος απάντησε ότι αυτά τα έγγραφα είναι ΠΛΑΣΤΑ.
      @ Ομορφάντρα, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών αθώωσε την Τράπεζα Ελλάδος μετά τη μήνυση Σώρρα και συμφώνησε ότι το πόρισμα έλεγε την αλήθεια!
      Ομορφάντρα, ακόμη και σήμερα δεν ξέρεις τι ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ. Το μόνο που ξέρεις είναι ότι δεν έχει “σάλιο”.
      @ Δεν συναντάτε “κόσμο”. Κοροϊδεύετε κόσμο και όποιος δικηγόρος λέει τέτοιες παλαβομάρες, πες του να με πάρει ένα τηλεφωνάκι…
      @ Ομορφάντρα, για νταηλίκια είστε μόνο και χαζομάρες.

Leave a Reply