Κάλεσμα Ἑλλήνων!

Αγαπητοί μου συνέλληνες και συνελληνίδες, θα παρακαλούσα να έχω για πολύ λίγο την προσοχή σας και υπόσχομαι να μην σας κουράσω, για μια πολύ σημαντική ενημέρωση που αφορά σε όλους μας

Σήμερα, όλοι πλέον έχουμε αντιληφτεί ότι κάτι πάει πολύ στραβά με την Χώρα μας και αυτό δυστυχώς, διαρκεί αρκετά χρόνια τώρα, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα τελειώσει και με τι έκβαση…

Η βασικότερη αιτία που δυστυχώς συμβαίνουν όλα αυτά είναι ότι κάποιοι που όφειλαν να κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν το πράττουν, ενώ σε αυτό συνυπεύθυνος, στο μέτρο που του αναλογεί, είναι και στο σύνολο του ο Λαός, ο οποίος ενώ εκλέγει την εξουσία, αδιαφορεί και δεν την ελέγχει για το τι ακριβώς πράττει, ενώ ΔΕΝ την πιέζει σχεδόν καθόλου, προκειμένου αυτή να μην αυθαιρετεί και να συμμορφωθεί, εκτελώντας πιστά την Λαϊκή βούληση.

Απευθυνόμενος λοιπόν δημόσια, σε όλους και όλες εσάς που αυτή την στιγμή διαβάζετε το παρόν κείμενο και αναγνωρίζοντας τις όποιες διαφορετικότητες που μπορεί να έχετε, όπως και τις όποιες διαφορετικές κομματικές ή μη προτιμήσεις, ένα πράγμα έχω να σας πω και να σας επιστήσω την προσοχή σας: Μην ξεχνάτε ότι όλοι είμαστε Έλληνες !!! Αυτό είναι το σίγουρο κοινό στοιχείο όλων μας !!! Άσχετα με τις όποιες διαφορές μας, είμαστε όλοι Έλληνες και αγαπάμε την Χώρα μας !!!

Σαν Έλληνας λοιπόν, απευθυνόμενος σε άλλους Έλληνες, με θέμα το Ιερό κοινό στοιχείο όλων μας – την Ελλάδα και αναλύοντας περαιτέρω τα όσα σας ανέφερα ανωτέρω, ομολογώ ότι είναι πραγματικά αρκετά δύσκολο ο Πολίτης να ελέγχει την εξουσία, όμως εάν θέλει μπορεί εύκολα να την πιέζει συλλογικά και δυναμικά προς όφελος των Ελλήνων, σε κάθε εκτροπή της, έτσι ώστε αυτή να μην αυθαιρετεί και να συμμορφώνεται με την Λαϊκή βούληση.

Φυσικά, επειδή πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα, υπάρχουν κάποιοι συμπολίτες μας, που κινούμενοι από αγνά, ανιδιοτελή και Πατριωτικά αισθήματα, μπορούν πράγματι να ελέγχουν το τι η εξουσία πράττει, αναλώνοντας τεράστια αποθέματα χρόνου και ενεργείας, παρέχοντας τα αποτελέσματά τους στον Λαό, με σκοπό να τον αφυπνίσουν, έτσι ώστε να ενημερωθεί για την όποια εκτροπή της εξουσίας και να αντιδράσει, πιέζοντας την εξουσία να συμμορφωθεί άμεσα προς την Λαϊκή βούληση. Ένα τέτοιο παλληκάρι, θύμα και ο ίδιος της σημερινής καταστάσεως, είναι και ο συμπολίτης μας από την Κρήτη, ο Γιώργος Σαρρής (καμμία σχέση δεν έχει με τον υπόδικο και συνονόματο του των ΠΑΕ), ο οποίος έχει σημαντικότατα, αδιαμφισβητήσιμα στοιχεία, για το τι έχει γίνει πραγματικά σήμερα και μαθηματικά μπορεί να τεκμηριώσει την εκτροπή της εξουσίας από την εισαγωγή μας στον «κόσμο» των μνημονίων και έως σήμερα, σε συνεργία με αμφίβολα συμφέροντα εσωτερικού και εξωτερικού, που πάντα επιβουλεύονταν την Χώρα μας …

Προς μεγάλη του Τιμή, έχει δημοσιοποιήσει όλα αυτά τα στοιχεία δημοσίως, ελευθέρα προς χρήση από κάθε Πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει την Αλήθεια ή για να τα χρησιμοποιήσει, προκειμένου να αμυνθεί επιτυχώς κατά των όσων επιβουλεύονται να διαλύσουν την ζωή του … Και παρόλο που οι Πολίτες ενημερώθηκαν, ίσως πιθανότατα λόγο φόβου, δυστυχώς δεν συσπειρώθηκαν και δεν πίεσαν την εξουσία να συμμορφωθεί με την νομιμότητα. Όμως, ο ίδιος με κάποιους άλλους ανθρώπους δεν έμειναν μόνον στην δημοσίευση των στοιχείων αυτών δημοσίως, αλλά προχώρησαν και κατέθεσαν αρμοδίως στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όλα αυτά τα στοιχεία, ζητώντας από αυτήν να πράξει το καθήκον της… Τα κατατεθέντα στοιχεία ήταν τόσο σοβαρά και τεκμηριωμένα, που η Δικαιοσύνη σχημάτισε σχετική δικογραφία, που αρμοδίως προωθήθηκε/διαβιβάστηκε στην Βουλή την 14η Οκτωβρίου 2014!!!

Η πάγια τακτική της Βουλής για το «θάψιμο» τέτοιων δικογραφιών, που διεφάνη καθαρά στην περίπτωση της μηνύσεως περί εσχάτης προδοσίας, του Ιατρού κ. Αντωνίου, είναι να ανακοινωθεί η διαβίβαση της δικογραφίας από βήματος Βουλής και μετά να μην γίνεται απολύτως τίποτα!!! Σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής και τον νόμο,  πρέπει να βρεθεί τουλάχιστον ένας βουλευτής που θα διαβάσει την δικογραφία και θα εγείρει το αίτημα για συλλογή υπογραφών, προκειμένου για την δικογραφία αυτή να συσταθεί Ειδικό Δικαστήριο. Όταν μαζευτούν άλλες 29 υπογραφές από άλλους βουλευτές, τότε το Ειδικό Δικαστήριο συστήνεται, ενώ όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο…  

Προσωπικά είμαι σίγουρος, ότι εάν κάποιος ρωτήσει τους βουλευτές, που ήταν παρόντες στην Βουλή, όταν η μήνυση του κ. Αντωνίου διαβιβάστηκε εκεί, γιατί δεν έπραξαν τα όσα όφειλαν, θα προφασιστούν και προκειμένου να αποφύγουν τις βαρύτατες ευθύνες τους, ότι δεν ήξεραν ή ότι δεν είχαν καταλάβει σωστά για το τι επρόκειτο.

Η νέα δικογραφία που διαβιβάσθηκε προσφάτως στην Βουλή την 14-10-2014, δίνει σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να συστρατευτούν και να απαιτήσουν δυναμικά, αλλά ειρηνικά και χωρίς να εκθέτουν τον εαυτό τους στους όποιους κινδύνους των διαδηλώσεων, πιέζοντας ασφυκτικά την εξουσία, την Κάθαρση και την Εθνική αποκατάσταση, την επαναφορά της νομιμότητας και της κοινωνικής ειρήνης, με ταυτόχρονη αποκατάσταση του κοινού περί δικαίου αισθήματος των Πολιτών, διασφαλίζοντας έτσι το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους …

Συνεπώς, σαν Ενεργοί Έλληνες Πολίτες, αυτή την φορά απαιτούμε να γίνει σωστά η ενημέρωση ΟΛΩΝ των βουλευτών και να παραλάβουν όλοι αντίγραφο του συνόλου της δικογραφίας, με ευθύνη της Προέδρου της Βουλής, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής και των νόμων, για την εκκρεμή δικογραφία που αναφέρθηκε ανωτέρω (Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014), προκειμένου αυτή την φορά, να είναι σίγουρα πλήρως ενήμεροι για το περιεχόμενό της και να πράξουν Πατριωτικά και κατά την Συνείδηση τους, όπως οφείλουν ή να αναλάβουν τις βαρύτατες ευθύνες που θα τους αναλογούν, στην περίπτωση της απραγίας τους!!!

Ζητούμε επίσης, ο κ. Σαρρής να κληθεί να καταθέσει επισήμως στις Επιτροπές της Βουλής (Στην Εξεταστική Επιτροπή για τις συνθήκες υπαγωγής της Ελλάδος στο καθεστώς των μνημονίων και στην Επιτροπή Αλήθειας για το Ελληνικό χρέος), ενώ απαιτούμε να ενημερωνόμαστε άμεσα και πλήρως, μέσα από το κανάλι της Βουλής, για κάθε μαρτυρία και στοιχεία που θα κατατίθενται στις Επιτροπές αυτές, διότι η γνώση τις Αλήθειας είναι δικαίωμα όλων μας!!!

Προσωπικά και σε αυτό το «μήκος κύματος», σαν Ενεργός Έλληνας Πολίτης προχώρησα στο παρελθόν και ζήτησα επισήμως από την Βουλή να κάνει δεκτά τα ανωτέρω εύλογα αιτήματα μου με ηλεκτρονική αλληλογραφία, στην οποία ουδέποτε η Βουλή ΔΕΝ καταδέχτηκε να μου απαντήσει …Προφανώς, στο αίτημα ενός και μόνον Πολίτου, η Βουλή «κωφεύει», όμως τι θα γίνει εάν υπάρξει ένας σεβαστός αριθμός Πολιτών που θα απαιτεί το ίδιο;;;

ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!!

Μην έχοντας απάντηση στο αίτημα μου, συνέταξα νέο και το οποίο μοιράζομαι μαζί σας κατωτέρω και αυτή την φορά ΔΕΝ θα κοινοποιηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά αρμοδίως με Δικαστικό Επιμελητή!!!

Εν ολίγοις με το έγγραφο αυτό ζητώ:

  1. Να κληθεί ο κ. Σαρρής σαν μάρτυρας.
  2. Να γίνει σωστά η διαδικασία, σχετικά με την δικογραφία (Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014) και κανείς να μην μπορεί να ισχυριστεί ότι τάχα δεν ήξερε.
  3. Να υποχρεωθούν να μας κρατούν ενήμερους για ένα τόσο σοβαρό Εθνικό θέμα, που αφορά σε όλους.

Σας προσκαλώ ΟΛΟΥΣ και προκειμένου να γίνουμε ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που θα απαιτούμε τα ΙΔΙΑ πράγματα, πιέζοντας την Εξουσία να αποκαταστήσει την νομιμότητα, είτε να πράξετε το ίδιο ατομικά (συντάσσοντας το δικό σας κείμενο), είτε να συνυπογράψετε το νέο κείμενο, απαιτώντας τα τρία ανωτέρω πράγματα (Δεν υπάρχει καμμία χρέωση και ο Δικαστικός Επιμελητής είναι «κερασμένος» από εμένα, σαν ευχαριστώ για την κατανόηση και υποστήριξη σας, επίσης δεν υπάρχει όπως καταλαβαίνεται και κανένας «κίνδυνος» για εσάς, ούτε το ο,τιδήποτε «κρυφό»)

Συλλογική Συμμετοχή: Προκειμένου να συμμετάσχετε και εσείς στην συλλογική αυτή προσπάθεια, κατεβάζετε την φόρμα συμμετοχής, αφού μελετήσετε με προσοχή το νέο κείμενο, την συμπληρώνετε/αλλάζετε βάση των δικών σας στοιχείων και την υπογράφετε οπουδήποτε μπορεί να πιστοποιηθεί το γνήσιο της υπογραφής σας και μετά μας στέλνετε την φόρμα αυτή συμπληρωμένη (Το πρωτότυπο), στην ακόλουθη διεύθυνση (προτιμητέα με συστημένο), το αργότερο έως τις 10-7-2015, ημέρα που έχει προγραμματιστεί να γίνει η επίδοση και αντίγραφα αυτής θα ανεβούν στο παρόν Blog:

Μασσέλος Ν. Ιωάννης
25ης Μαρτίου 7, Πλ. Ν. Σμύρνης,
Ν. Σμύρνη 171 21, Αθήνα.

Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν, μόνον για την κατάθεση των εγγράφων και απολύτως εμπιστευτικά.

Σας παρακαλώ θερμά, ακόμη και εάν για τους όποιους πλήρως κατανοητούς δικούς σας λόγους (π.χ. εμπιστοσύνης, χρήσεως των στοιχείων σας, κ.τ.λ.), δεν θέλετε να συμμετάσχετε συλλογικά, ΜΗΝ κάτσετε αδρανείς, διότι η αδράνεια σας αυτή είναι ουσιαστικά αδράνεια απέναντι στην ίδια σας την ζωή και στο μέλλον σας, αλλά και των παιδιών σας. Προχωρήστε σε ατομικές παρόμοιες κινήσεις (όποια υποστήριξη πιστεύετε ότι μπορώ να σας προσφέρω, παρακαλώ ενημερώστε με), πιέζοντας την εξουσία να πράξει τουλάχιστον τα τρία ανωτέρω ως οφείλει, καθώς και το οτιδήποτε άλλο εσείς κρίνετε….

ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Ο,τιδήποτε είναι με κόκκινο χρώμα εντός του κατωτέρω εντύπου, θα αντικατασταθεί με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, που θα έχουν αποστείλει εγκαίρως την φόρμα συμμετοχής. Τα στοιχεία αυτά δεν θα είναι ορατά διδακτικά (π.χ. στο έντυπο επιδόσεως)…

Ο,τιδήποτε είναι με πράσινο χρώμα, είναι μη ανακοινώσιμο και η ανακοίνωσή του θα παραβίαζε τον νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρά ταύτα, τα στοιχεία αυτά θα υπάρχουν στο έγγραφο που θα επιδοθεί και η μη αναγραφή των στοιχείων αυτών δημοσίως, δεν μεταβάλλει την ουσία του εντύπου…

Και …

… σε αρχείο .PDF

Κάλεσμα Ἑλλήνων!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην συλλογική κίνηση, θα πρέπει να την έχουμε συμπληρωμένη (πρωτότυπο) στα χέρια μας το αργότερο έως τις 10-7-2015 (Για διεύθυνση αποστολής δείτε ανωτέρω …)

Σε αρχείο Word .doxc

Και σε αρχείο Word .doc

Η κοινοποίηση του παρόντος, όχι μόνον ΔΕΝ απαγορεύεται, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κιόλας !!!

Ευχαριστώ για τον χρόνο και την προσοχή σας.

Με πολύ Αγάπη για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες.

Μασσέλος Ν. Ιωάννης

Ελεύθερος, Ανεξάρτητος, Κυρίαρχος Έλλην Πολίτης

Υ.Σ.: Για οποιοδήποτε περαιτέρω πληροφορία, διευκρίνηση ή σχόλιο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, είτε στο 694.60.22.503, είτε μέσω Email στο [email protected]

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Κάλεσμα Ἑλλήνων!

Leave a Reply