Κυβερνῆτες πού γεννοῦν οἱ …τράπεζες!!!

Στην Ελλάδα όταν η «δημοκρατία» δεν φέρνει τα σωστά αποτελέσματα αναλαμβάνουν την διακυβέρνηση της χώρας οι τοκογλύφοι αυτοπροσώπως. (Ζαΐμης, Ζολώτας, Παπαδήμος).
Ακούγεται ότι τώρα προτείνουν τον Στουρνάρα.Κυβερνῆτες πού γεννοῦν οἱ ...τράπεζες!!!3

Ο Στουρνάρας υπηρέτησε τόσο καλά τα συμφέροντα των τοκογλύφων, παριστάνοντας τον Υπουργό, που δήθεν υπηρετούσε το …Δημόσιο Συμφέρον, που οι ξένοι τοκογλύφοι τον έχρισαν Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.
Τόση εμπιστοσύνη του έχουν.

Βέβαια αν διαβάσετε το βιογραφικό του θα καταλάβετε ότι κάποιες …«αόρατες» δυνάμεις διορίζουν ανθρώπους στις πιο καίριες θέσεις της κυβερνήσεως.

Κυβερνῆτες πού γεννοῦν οἱ ...τράπεζες!!!5
Αν πιάσουμε τους τελευταίους Υπουργούς Οικονομικών βλέπουμε ότι όλοι προέρχονται από την μαφία της Τοκογλυφίας.
Mε λίγα λόγια η επιβολή νέων αιματηρών φόρων είναι δουλειά κατ’ αποκλειστικότητα των τοκογλύφων κι όχι κάποιων πολιτικών που εκπροσωπούν τον λαό. Κυβερνῆτες πού γεννοῦν οἱ ...τράπεζες!!!1 Κυβερνῆτες πού γεννοῦν οἱ ...τράπεζες!!!4

Φυσικά το ίδιο γίνεται εδώ και πολλούς αιώνες.
Από την Αρχαία Αίγυπτο, στην Ισπανική και Πορτογαλική Αυτοκρατορία, στις ΗΠΑ, στην Ε.Ε, στην Ρωσία του Γιέλτσιν και οπουδήποτε αλλού, οι τοκογλύφοι και δανειστές των παλατιών και των κυβερνήσεων ήταν αυτοί που αναλάμβαναν την φοροείσπραξη και διάφορα κερδοφόρα μονοπώλια.

Οι περισσότεροι λαοί ζούμε σε σε ΜΗ κυρίαρχα κράτη όπου την έκδοση νομίσματος και την είσπραξη φόρων την ελέγχουν ιδιώτες τοκογλύφοι και μάλιστα αλλοδαποί.
Οι κυβερνήσεις μας είναι γεμάτες πράκτορες ξένων συμφερόντων, που ανοικτά και ξεδιάντροπα πλέον νομοθετούν αντισυνταγματικά και εις βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος, νομοθετούν την ασυλία τους και προκαλούν εκλογές όποτε ο λαός ψηφίσει λάθος.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply