Προστατεύοντας τὰ δόντια μὲ …ΖΑΧΑΡΗ!!!

Επειδή το αγελαδινό γάλα είναι πιο φτωχό σε Λακτόζη (δηλαδή σε ενέργεια) οι βιομηχανίες προσθέτουν ζάχαρη. Προστατεύοντας τὰ δόντια μὲ ...ΖΑΧΑΡΗ!!!2
Η ζάχαρη παραμένει στα δόντια των μωρών και η τερηδόνα κάνει πάρτι σε ολοένα και μικρότερες ηλικίες.

Προστατεύοντας τὰ δόντια μὲ ...ΖΑΧΑΡΗ!!!4

Ζάχαρη βάζουν ακόμα και στις παιδικές οδοντόκρεμες, σε σημείο που πλέον άρχισαν να διευκρινίζουν όταν …ΔΕΝ βάζουν.

Προστατεύοντας τὰ δόντια μὲ ...ΖΑΧΑΡΗ!!!1

Δηλαδή προσπαθούμε να σώσουμε τα δοντάκια των παιδιών πλένοντάς τα με …ζάχαρη…
Δηλαδή «ταΐζοντας» τους μικροοργανισμούς που χαλούν τα δόντια τους.

Προστατεύοντας τὰ δόντια μὲ ...ΖΑΧΑΡΗ!!!3

Ενώ παλαιότερα πουλούσαν τις παιδικές οδοντόκρεμες, διευκρινίζοντας ότι ΔΕΝ περιέχουν φθόριο, σήμερα όχι μόνο προσθέτουν φθόριο, αλλά με γλυκαντικές ουσίες κι αρώματα, που λατρεύουν τα παιδιά, προκαλούν σκόπιμα την κατάποση της οδοντόκρεμας.

Τα ψάρια που δεν έχουν τερηδόνα, «πλένουν» τα δόντια τους με αλατόνερο κι έτσι έκαναν και οι παππούδες μας.
Το αλάτι εξουδετερώνει με φυσικό τρόπο τα μικρόβια του στόματος και δεν χρειαζόμαστε χημικά δηλητηριώδη πρόσθετα που χαρακτηρίζονται τοξικά.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα μικρόβια στο ανθρώπινο στόμα είναι εξωγήινα που δεν σκοτώνονται με αλάτι ή οινόπνευμα, όπως όλα τα άλλα μικρόβια…
Κι ότι μόνο αυτά απαιτούν το τοξικό φθόριο για να εξουδετερωθούν, ένα δηλητήριο που τελικά καταλήγει στο στομάχι κι από εκεί στον οργανισμό μας με άγνωστες σ’ εμάς συνέπειες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply