Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»;

To OXI δεν θα μας βγάλει από το ευρώ, γιατί απλά δεν τους περνάει καν από το μυαλό μία τέτοια εξέλιξη…
Αλλά το ΝΑΙ θα μας πάει σε εκλογές κι αυτός είναι ο σκοπός τους.

Γι’ αυτό πήραν φωτιά οι οι κομματικές μηχανές.

Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 2    
Και δεν θέλουν να φανεί ότι τον Τσίπρα τον ανέτρεψαν οι ξένοι αλλά οι ίδιοι οι «εξεγερμένοι» Έλληνες.
Μία «Ελληνική Άνοιξη», μία ελληνική πλατεία Maidan, όπως στην Ουκρανία, στήθηκε στα γρήγορα από τα γνωστά δίκτυα του Soros. Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 7Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 8Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 5

 

Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 4

 

Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 1
Το καταλαβαίνει κάποιος ακόμα και από τον έμπειρο τρόπο οργανώσεως, το άφθονο προπαγανδιστικό υλικό, που δεν θυμίζει σε τίποτα τις αυθόρμητες και φτωχικές κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων.
Ακόμα και οι στημένες σημειολογικά φωτογραφίες της σημαίας της Ευρώπης, με φόντο την Βουλή…
Όλα τόσο κλισέ και τόσο αναμενόμενα από μία «έγχρωμη» επανάσταση. Ποῦ θά μᾶς πάη ἕνα «ΟΧΙ» ἤ ἕνα «ΝΑΙ»; 3

Πού να το φανταζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ όταν συμμετείχε στην μαϊμού επανάσταση κατά του Καραμανλή τον Δεκέμβριο του 2008, ότι θα ερχόταν η σειρά του να ανατραπεί, με παρόμοιο τρόπο και με τον Καραμανλή να στηρίζει το ΝΑΙ.
Που ήταν όλοι αυτοί οι «πατριώτες» με τα σημαιάκια της Ευρώπης, όταν όλες οι κυβερνήσεις μας τσάκιζαν στους φόρους και τα μνημόνια, όταν ο κόσμος πηδούσε από τα μπαλκόνια, όταν τα παιδάκια λιποθυμούσαν από την πείνα;

200 χρόνια ρουσφετιών κι εξυπηρετήσεων και υποσχέσεις για διορισμούς κλπ  έχουν δημιουργήσει κομματικούς στρατούς ανθρώπων, που ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για την Ελλάδα, ως σύνολο, αλλά για τον εαυτούλη τους και μόνο.

Άνθρωποι που κουνούσαν την Ελληνική Σημαία σε κομματικές συγκεντρώσεις, που τους κουβαλούσαν δωρεάν λεωφορεία, ναυλωμένα από τα κόμματα, που όμως δεν είχαν κανένα απολύτως συναίσθημα πατριωτισμού.
Άνθρωποι που δεν τους ενόχλησε ποτέ η αναξιοκρατία, γιατί είχαν σκοπό να επωφεληθούν από αυτήν.
90 ραντεβού την ημέρα είχε ο τελευταίος σε ψήφους βουλευτής του Κοινοβουλίου, για ρουσφέτια και χάρες.
Ολόκληρες πόλεις περνούσαν κάθε χρόνο από τα γραφεία των βουλευτών για εξυπηρετήσεις.

Είναι πολλές χιλιάδες οι ωφελημένοι από το σύστημα και είναι πολλές χιλιάδες οι πεινασμένοι, που για να ζεσταθεί η τσέπη τους  θα κουνούσαν και …κινεζικές σημαίες και θα φιλούσαν ακόμη και τα πόδια της Λαγκάρντ, αν χρειαζόταν.
Ό,τι έκαναν δηλαδή και οι Πακιστανοί κρατώντας τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ.

Σημείωση:
Μην παρασυρθείτε από τους δήθεν επαναστάτες της Soro- ΑΝΤΑΡ-CIA. Μπορεί να έκαψαν την σημαία της Ευρώπης, για να κερδίσουν τους αντι-Ευρωπαϊστές, αλλά δεν παρέλειψαν να επιτεθούν σε Βαρουφάκη και Τσακαλώτο.
Οι απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας νέα κομματική στέγη, θα πιστέψουν ότι η ΑΝΤΑΡ-CIA εκπροσωπεί την ..«επανάσταση»!!!

Σίγμα

Δημοψήφισμα: Η έξυπνη παγίδα

Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ ακόμα κι αν οι Έλληνες ψηφίσουν «Όχι»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply