Οἱ κυρώσεις τοῦ …«καλοῦ» ΟΗΕ …ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!

Οι σύμμαχοι και οι εταίροι των τυράννων μας προκαλούν θανάτους και δυστυχία, επιβάλλοντας εμπάργκο και οικονομικές κυρώσεις σε όσες χώρες αρνούνται να υποταχθούν στους τοκογλύφους και στην Νέα Τάξη (Βενεζουέλα, ΙΡΑΝ, Συρία, Ρωσσία κλπ) και μετά κατηγορούν τους ηγέτες αυτών των χωρών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τον βρώμικο αυτό πόλεμο. 

Δηλαδή οι ίδιοι που αποκλείουν αυτές τις χώρες από την πρόσβαση σε εισαγόμενα προϊόντα, κατηγορούν τους ηγέτες τους ότι αφήνουν τον λαό τους αν πεινάει ή να μην έχει χαρτί υγείας.
Οἱ κυρώσεις τοῦ ...«καλοῦ» ΟΗΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!3

Ξένοι πράκτορες προκαλούν καταστροφές και χάος στις χώρες που δεν υπακούουν…
Κι αν συλληφθούν, τότε ολόκληρη η Δύση κατηγορεί τις χώρες για …παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, χωρίς φυσικά να βλέπει ποτέ το Γκουαντάναμο και την Γάζα.

Σημειώστε ότι οι κυρώσεις του …«καλού» ΟΗΕ (και της καλής UNICEF) εναντίον του ΙΡΑΚ, κόστισαν την ζωή σε 576,000 μωρά κάτω των 5 ετών!Οἱ κυρώσεις τοῦ ...«καλοῦ» ΟΗΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!2 Οἱ κυρώσεις τοῦ ...«καλοῦ» ΟΗΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!1 Οἱ κυρώσεις τοῦ ...«καλοῦ» ΟΗΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!4
Και η περιούσια Μαντλίν Ολμπράιτ δήλωσε δημοσίως ότι άξιζε να …πεθάνουν!!!
Οἱ κυρώσεις τοῦ ...«καλοῦ» ΟΗΕ ...ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!!!5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply