Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον …ἐγκεκριμένοι!!!

Το σύστημα χώνει συνεχώς στην Βουλή τους δικούς του ανθρώπους, τα τζάκια που είναι πιστά στους ξένους προστάτες.
Γι’ αυτό μπορεί να εκλέγεται ο Παπαδήμος με 255 ψήφους και να ψηφίζουν νέα μνημόνια με 251 ψήφους στηρίξεως. Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!5

Η συντριπτική πλειοψηφία βρίσκεται εκεί επειδή έτσι φρόντισε το σύστημα και μας έκανε να πιστέψουμε ότι …εμείς τους εκλέξαμε για να μας υπηρετήσουν.

Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!6

  • Ο πατέρας του Λεωνίδα Κύρκου, ο Μιχαήλ Κύρκος, ήταν Υπουργός στην προδοτική κυβέρνηση του Τραπεζίτη Ζαΐμη και μέλος της Τεκτονικής Στοάς «Μέγας Αλέξανδρος»…
  • Ο Ζαΐμης ήταν αυτός, που παρέδωσε τα κλειδιά της οικονομίας στην ιδιωτική Τράπεζα της «Ελλάδας», δεδομένου ότι ήταν κι ο ίδιος Τραπεζίτης-Τοκογλύφος.
  • Αφού τακτοποιήθηκε και ο Λεωνίδας Κύρκος στην Πολιτική, με τον αριστερό θίασο των τοκογλύφων, ήλθε και η σειρά να βολευτεί κι ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου κι εγγονός του Μιχαήλ Κύρκου, ο Μίλτος Κύρκος.
  • Ο Μίλτος πολιτεύθηκε με το γνωστό «πατριωτικό» κόμμα του …ανιδιοτελή Σταύρου Θεοδωράκη. Δεν εξελέγη επειδή τον λένε Κύρκο, μας δηλώνει ο άξιος αυτός νέος, αλλά μάλλον επειδή τον λένε Μίλτο;;; Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!3 Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!1 Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!4

Δεν είναι ότι μας περνούν για ηλίθιους…
Είμαστε ηλίθιοι και μετά από 3 μνημόνια, που μας επέβαλαν αυτοί που ψηφίσαμε για να μας σώσουν, δεν πρέπει να έχουμε κάποια αμφιβολία.

Όμως σε αντίθεση μ’ εμάς, τα ξένα αφεντικά μας δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.
Αποδεδειγμένα ελέγχουν τουλάχιστον τα 5/6 της Βουλής και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο θα είναι να αυξήσουμε την παρουσία των δικών μας εκπροσώπων εκεί μέσα… Τὴν πόρτα τῆς βο(υ)λῆς τους περνοῦν μόνον ...ἐγκεκριμένοι!!!2

Αν αισθανθούν ότι κινδυνεύουν θα ενωθούν όλοι εναντίον μας, θα αλλάξουν τον εκλογικό νόμο, ώστε η αυτοδυναμία να είναι σχεδόν αδύνατη και στην υστάτη στιγμή μπορεί ακόμη και να …πληρώσουν μερικούς στρατηγούς, που συχνάζουν στις τεκτονικές στοές, για να κάνουν ένα …πραξικόπημα και  να …σώσουν την Ελλάδα από το «χάος» και την «οχλοκρατία».

Στην Ρωσσία, όταν η βουλή σταμάτησε το ξεπούλημα του ρωσσικού Πλούτου στους σιωνιστές, όπως το σχεδίασε ο περιούσιος Milton Friedman, έγινε πραξικόπημα,  όπως είχε γίνει και στην Χιλή του Αλιέντε.
O ρωσσικός Στρατός διετάχθη να βομβαρδίσει την …Βουλή.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply