Τὸ κράτος μᾶς ἀντιμετωπίζει ὡς φοροφυγάδες!!!

Το σκεπτικό της Εφορίας, που αποδεικνύει ότι όλος ο εισπρακτικός μηχανισμός του κράτους έχει επινοηθεί από τοκογλύφους.

Έχω εισόδημα 9700 (από ενοίκια), έχω πληρώσει για στεγαστικό δάνειο 4800, έχω κι ένα αυτοκίνητο 16 ετών (300 ασφάλεια, 260 Τέλη κυκλοφορίας + σέρβις + βενζίνες) και τα υπόλοιπα δεν έφτασαν ούτε για φαγητό, ούτε για ρουχισμό, ούτε για ασφάλιση…!!!
Αλλά δεν έχω αυτοκτονήσει ακόμα…
Άρα είμαι ύποπτος!Τὸ κράτος μᾶς ἀντιμετωπίζει ὡς φοροφυγάδες!!!5

Σύμφωνα με την εφορία λοιπόν για να αναπνέω ακόμα σημαίνει ότι έχω μαύρα εισοδήματα (τεκμαρτό εισόδημα)…
Κι ενώ τα χρέη μου αυξήθηκαν, η εφορία θεωρεί ότι έχω …περίσσευμα και υπολογίζει και φόρο επ’ αυτού.
Το ό,τι πλέον στα 45 μου φιλοξενούμαι από την μάνα μου (αποδεδειγμένα) και τρώω το φαγητό που πληρώνει με την σύνταξή της,  για την εφορία είναι …τεκμαρτό εισόδημα!
Τα λεφτά που πληρώνω στο Δάνειο, από τα οποία κερδίζουν οι τράπεζες, φορολογούνται σαν τεκμαρτό εισόδημα δικό μου…
Παρόλο που το ακίνητο που αφορά σε αυτό το δάνειο επίσης φορολογήθηκε κατά την μεταβίβαση.

Αντί να φορολογηθούν οι τοκογλύφοι για τα υπερκέρδη τους από τους τόκους που πλήρωσα, το κράτος θεωρεί το δικό τους εισόδημα  …δικό μου.
Αυτό συμβαίνει γιατί τους νόμους τους γράφουν τοκογλύφοι.
Αν ψάξουμε τους Υπουργούς Οικονομικών και ποια δουλειά έκαναν πριν τους «ψηφίσουμε», θα καταλάβουμε πώς επιβλήθηκε αυτός ο παραλογισμός υπέρ των τοκογλύφων.
Αντί ο νόμος να σκεφθεί ότι για να πληρώνω την τράπεζα σταμάτησα να ζω αξιοπρεπώς κι ανεξάρτητα και ζω πλέον παρασιτικά,  με αντιμετωπίζει από επάνω και ως εν δυνάμει φοροφυγά.
Κι όταν με αντιμετωπίζει ως φοροφυγά, με τι κότσια θα σκεφθώ ότι κανονικά αυτό το κράτος θα έπρεπε να προνοεί για όσους δεν ζουν αξιοπρεπώς και να ζητήσω παροχές αντί να φορολογηθώ;

Περιττό να σας πω ότι ήδη από τα δύο προηγούμενα χρόνια έχω άλλη ρύθμιση πληρωμής φόρων, σε καθυστέρηση ρύθμιση ΤΕΒΕ και ρύθμιση καταναλωτικού δανείου, και θα έλθει κι ο σχετικός ΕΝΦΙΑ. που δεν λαμβάνει υπόψιν εισοδηματικά κριτήρια.
Όταν λοιπόν πληρώνει κάποιος φόρους για τις δαπάνες του, αντί για τα έσοδά του, ώστε να γλυτώνουν φόρους οι τοκογλύφοι…
Κι όταν πληρώνει παράλογους φόρους, τύπου ΕΝΦΙΑ, για μία συνεχώς υποτιμώμενη ακίνητη περιουσία, που δεν αποδίδει εισόδημα,  μοιραία κι ο πιο νοικοκύρης θα βρεθεί χρεωμένος, ενώ τα λαμόγια της πολιτικής θα απολαμβάνουν την θέα από τα διαμερίσματά τους στην Νέα Υόρκη.

Πέρυσι τον Μάρτιο 6 στους 10 πολίτες αδυνατούσαν να πληρώσουν τους φόρους τους, γιατί ακριβώς φορολογήθηκαν παράνομα, δυσανάλογα, αντισυνταγματικά και αναδρομικά.

Τὸ κράτος μᾶς ἀντιμετωπίζει ὡς φοροφυγάδες!!!2
Αντί οι φόροι να αντιστοιχούν σε μέρος του περισσεύματος, για να πληρωθούν στο ακέραιο τα ΕΙΚΟΝΙΚΑ δάνεια,  επινόησαν ΕΙΚΟΝΙΚΗ φορολογητέα ύλη.

Τὸ κράτος μᾶς ἀντιμετωπίζει ὡς φοροφυγάδες!!!4

Κι ενώ οι Έλληνες μπορούσαν να αποδείξουν με την συλλογή αποδείξεων ότι όλο τους το εισόδημα μετατράπηκε σε τρόφιμα κλπ, το κράτος σταμάτησε να ζητάει αποδείξεις, πέρα από κάποιο όριο, ώστε να υπολογίσει φόρους σε εικονικό περίσσευμα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να βρεθούμε χρεωμένοι όλοι στην εφορία, να πληρώνουμε απίστευτα πρόστιμα, τόκους και προσαυξήσεις και να μην υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ όργανο Δικαστικών, ΟΥΤΕ ΕΝΑ όργανο Εφοριακών να εξεγερθεί, να αντιδράσει και να μας προστατεύσει.Τὸ κράτος μᾶς ἀντιμετωπίζει ὡς φοροφυγάδες!!!4

Η αδικία, η ληστεία, οι αυτοκτονίες, τα λουκέτα, η ανεργία δεν ξεσηκώνουν κάποιο από τα ισχυρά σωματεία που νομοθετούν ή που μετέχουν στον μηχανισμό είσπραξεως του κράτους..

Και σημειώστε επίσης ότι ενώ το κράτος απηγόρευσε στους πολίτες την πρόσβαση στα δικά τους χρήματα, στον ιδρώτα τους δηλαδή, κι ενώ εξανάγκασε εκατομμύρια ανθρώπους να περνούν την ημέρα τους στα ATM, με ανυπολόγιστο κόστος για την οικονομία, για να ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ επέβαλε στις ίδιες τράπεζες να ΜΗΝ χρεώνουν τουλάχιστον την προμήθεια του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, όταν οι πολίτες εισπράττουν από διαφορετική τράπεζα τα 50 ή 60 ευρώ από τις καταθέσεις τους.

Ακόμα και τώρα, που οι Έλληνες με το ζόρι διασώζουν τους τοκογλύφους, με το όριο των 60€,  οι τοκογλύφοι συνεχίζουν να ροκανίζουν κι από αυτά τα χρήματα αισχρές προμήθειες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply