Μεγαλυτέρα ἀξία ἔχουν μερικὲς χιλιάδες Σλαύων ἀπὸ 2,5 ἐκατομμύρια Μακεδόνες!!!

Διαγαλαξιακό Συνέδριο όλων των σλαβομακεδονικών οργανώσεων του ηλιακού μας συστήματος.
Η προσέλευση έσπασε όλα τα ρεκόρ….!!!
Αυτή την φορά οι εργασίες του συνεδρίου δεν πραγματοποιήθηκαν σε …σουβλατζίδικο όπως παλαιότερα.
Ούτε μισό λεωφορείο γέμισαν…
Ο Soros αγοράζει κοψοχρονιάς την Ελλάδα, με δικά μας λεφτά, και οι φίλοι του αποπροσανατολίζουν τους πολίτες με εξωγήινες θεωρίες περί «Μακεδονικού» έθνους,  το οποίο δεν αναγνωρίζουν τα 2.500.000 Μακεδόνες, που κατοικούν στην Μακεδονία, αλλά οὔτε οι Σκοπιανοί που μένουν στην Νότια Σερβία.
Αυτόκλητοι εκπρόσωποι των Σλαβομακεδόνων και φίλοι του αυτόκλητου εκπροσώπου των Gay, σωτήρα των Ρομά και διοργανωτή Rave party …Γρηγόρη Βαλλιανάτου.Μεγαλυτέρα ἀξία ἔχουν μερικὲς χιλιάδες Σλαύων ἀπὸ 2,5 ἐκατομμύρια Μακεδόνες!!!1

Ένα στοιχείο από τα τραγελαφικά της υποθέσεως είναι ότι η πρωτεύουσα της Ψευδομακεδονίας που λέγεται ΣΚΟΠΙΑ και η οποία δεν ανήκε ποτέ στον γεωγραφικό χώρο της Μακεδονίας. Επί Τουρκοκρατίας δε ανήκε στο Σαντζάκι της Σερβίας!!!

Βλέπετε απόσπασμα από το ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ του Edmund Bohun από το 1685.Μεγαλυτέρα ἀξία ἔχουν μερικὲς χιλιάδες Σλαύων ἀπὸ 2,5 ἐκατομμύρια Μακεδόνες!!!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Μεγαλυτέρα ἀξία ἔχουν μερικὲς χιλιάδες Σλαύων ἀπὸ 2,5 ἐκατομμύρια Μακεδόνες!!!

Leave a Reply