Ὅμως ἡ κυβέρνησις εἶναι ἀποφασισμένη νὰ πατάξῃ καὶ τὸν κάθε …φούρναρη!!!

Μισό δισεκατομμύριο ζημιά υπέστη το ΤΑΙΠΕΔ από τις ιδιωτικοποιήσεις, αλλά υπάρχει νόμος που παρέχει ΝΟΜΙΚΗ ασυλία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η εισαγγελέας προσπαθεί να πιαστεί από άλλα, ασήμαντα παραπτώματα, ασήμαντης αξίας.
Γιατί δεν πηγαίνουν φυλακή αυτοί που νομοθέτησαν την προστασία των απατεώνων, για κατάφωρη παραβίαση βασικών διατάξεων του Συντάγματος;

Οι κύριοι ένοχοι είναι αυτοί που νομοθέτησαν την ασυλία των μελών του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, παρεμποδίζοντας την εφαρμογή του Δικαίου σε απάτεςὍμως ἡ κυβέρνησις εἶναι ἀποφασισμένη νὰ πατάξῃ καὶ τὸν κάθε ...φούρναρη!!!1 καραμπινάτες.
Και φυσικά αυτά τα νομικά τερατουργήματα είναι εκτός της ατζέντας της «επαναστάσεως», αφού κι ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να περάσει αντίστοιχους νόμους ντροπής, που αφορούν στον Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Μπορείτε να καταλάβετε πόσο …«κυρίαρχο» κράτος είναι η Ψωροκώσταινα και πόσο απαραίτητοι είναι οι παπατζήδες στην κυβέρνηση, για τα πραγματικά αφεντικά της χώρας, που διορίζουν δικούς τους ανθρώπους στις θέσεις κλειδιά και τους παρέχουν και νομική ασυλία με το έτσι-θέλω.

Ὅμως ἡ κυβέρνησις εἶναι ἀποφασισμένη νὰ πατάξῃ καὶ τὸν κάθε ...φούρναρη!!!2

Όμως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη….
Αποφασισμένη να πατήσει κάτω και τον …φούρναρη της γειτονιάς…
Κι ας μην υπάρχει κάποιος φούρναρης στην Λίστα Λαγκάρντ, παρέα με τους συγγενείς των πολιτικών.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply