Ὁ κόσμος θά στραφῆ στήν χρυσῆ αὐγή;

Ο Ναόμι Κλάιν αφήνει να εννοηθεί ότι οι αγανακτισμένοι από την ληστεία που μας ετοιμάζουν με το 3ο Μνημόνιο θα κινηθούν προς την Χρυσή Αυγή.Ὁ κόσμος θά στραφῆ στήν χρυσῆ αὐγή;

Όμως εδώ θέλει προσοχή.
Και η Χρυσή Αυγή είναι δημιούργημα του συστήματος, ασχέτως αν μέθυσε από την απρόσμενη επιτυχία στις εκλογές και σταμάτησε να ακολουθεί το σενάριο.
Η Χρυσή Αυγή ήταν εκεί για να διώχνει τους πολίτες προς το κέντρο. 

Το σύστημα έδειξε μέχρι πού μπορεί να φτάσει για να συνετίσει την Χρυσή Αυγή, σκοτώνοντας ακόμα και δύο αθώα παιδιά, κάνοντας επίδειξη επιρροής στην Δικαιοσύνη  και δολοφονώντας αμέσως μετά ακόμη και αυτόν που πληρώθηκε για να …δολοφονήσει τους δύο οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή έχει μαχητικά και σωματώδη στελέχη, αλλά στην Ευρώπη οι τοκογλύφοι έχουν εξουσιοδοτήσει να παίρνουν αποφάσεις για εμάς ένας διεφθαρμένος πολιτικός σε αναπηρικό καροτσάκι, μία καγκελάριος με ασήμαντη προσωπικότητα και ασήμαντο παρελθόν από την Ανατολική Γερμανία, ένας Γάλλος κλόουν, ένας Ιταλός μπούφος κι ο σαχλαμάρας Γιούνκερ,

Η Χρυσή Αυγή χρησίμευσε ώστε να περάσουν πιο εύκολα τους αντιρατσιστικούς νόμους.
Μαζί με τον Καρατζαφέρη έσπρωξαν τους μετανάστες να αναζητήσουν προστασία στους πράκτορες του Ισραήλ.

Για καλό και για κακό ας μείνουμε μακρυά από έτοιμα και παλαιά σχήματα, που είναι κακά αντίγραφα ξένων ιδεολογικών μορφωμάτων και συμβολισμών και που δεν δημιουργήθηκαν από Έλληνες, με Ελληνικές αξίες και ιδανικά.
Ας αποφύγουμε τις ιδεολογικές κονσέρβες που μας ετοίμασε το σύστημα, ώστε να μπορούν να βάζουν εύκολα ταμπέλες τύπου «χουντικός» ή «σταλινοφασίστας», «Νεφελίμ» κι άλλα τέτοια …

Αν πρέπει να πολεμήσουμε για κάτι ας είναι κάτι εντελώς δικό μας, φρέσκο και πρωτότυπο, αγνό, με καθαρό παρελθόν και γερά θεμέλια …που να μας εκφράζει στο 100%.
Κι ας μην βασίζεται στην πατριδογνωσία και στην καθεστωτική ιστορία και τους ήρωες που το ίδιο σύστημα μας επέβαλε για το δικό του συμφέρον.
Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά γύρω μας και θα πρέπει μόνοι μας να το επινοήσουμε.
(Και με μεγάλη προσοχή, διότι όλοι αυτοί που έως σήμερα δηλητηρίαζαν όλες τις προσπάθειες, αναμένουν για να το επαναλάβουν!!!)

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply