Ὁ (τώρα πιά) πολὺ …κακὸς Βαρουφάκης!!!

Η Soro-ΑΥΓΗ κάνει επίθεση στον Βαρουφάκη ταυτιζόμενη με τους τοκογλύφους, ξανά, ώστε να σωθούν οι ίδιοι και το υπόλοιπο σύστημα από την οργή του κόσμου.Ὁ (τώρα πιά) πολὺ ...κακὸς Βαρουφάκης!!!1

Κατευθύνουν σκόπιμα την οργή στον εξοβελισμένο Βαρουφάκη, τον οποίο είχαν στοχοποιήσει οι τοκογλύφοι εξ αρχής, για να μην στοχοποιηθεί ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ για την απάτη του Δημοψηφίσματος.

«Τα τελευταία 24ωρα, βλέποντας οι νταβατζήδες πως ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμοι να τους… ξεσκεπάσουν και να βάλουν τέλος στην αυτοκρατορία τους στην χώρα, βρήκαν ένα θύμα για να ρίξουν εκεί τις ευθύνες και να γλυτώσουν το δικό τους διεφθαρμένο τομάρι…
Και το όνομα αυτού, Γιάνης Βαρουφάκης… Ο πρώην υπουργός οικονομικών αποτελεί τον «αποδιοπομπαίο τράγο», ο οποίος έχει μπει στο κάδρο των νταβατζήδων για τα δεινά αυτού του τόπου…
Τον έχουν έτοιμο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια, Δ. Βίτσα, ζητώντας να κληθεί και να καταθέσει για τον τρόπο που χειρίστηκε τις διαπραγματεύσεις, αλλά και για όσα είπε τις τελευταίες ημέρες περί GREXIT.Ὁ (τώρα πιά) πολὺ ...κακὸς Βαρουφάκης!!!3 Ὁ (τώρα πιά) πολὺ ...κακὸς Βαρουφάκης!!!4
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη κατά του Βαρουφάκη…
Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο Γιάνης Βαρουφάκης φταίει… Οι νταβατζήδες ας στήσουν ειδικά δικαστήρια για τα «δικά τους παιδιά», τον Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και όλους τα δικά τους «καλόπαιδα» και στην συνέχεια, αν είναι ένοχος να πιάσουν και τον πρώην τσάρο.. Προς το παρών κινούνται δόλια…»

Πάτρα Τώρα

Ο Βαρουφάκης πρότεινε να χρησιμοποιηθούν υποσχετικές IOU από το Δημόσιο που ισοδυναμεί με έκδοση ΑΤΟΚΟΥ κρατικού χρήματος.
Πρότεινε να κουρευθούν τα ομόλογα της ΕΚΤ και πρότεινε να αναλάβουμε ως κράτος τον έλεγχο της Τράπεζας της «Ελλάδας»…

Ὁ (τώρα πιά) πολὺ ...κακὸς Βαρουφάκης!!!2

Τα παραπάνω θεωρούνται θανάσιμα αμαρτήματα ακόμα και ως …σκέψη στον πλανήτη των τοκογλύφων.

Αν όντως ισχύουν όσα είπε  πλέον θα κατάλαβε καλά τι σημαίνει να τολμάς να θίξεις τα συμφέροντα του Κτήνους της Τοκογλυφίας και θα κατάλαβε την διαφορά της θεωρίας από την πραγματικότητα, που δεν είναι όπως αυτή που διδάχθηκε και που διδάσκει, στον επίσης ελεγχόμενο τομέα των Οικονομικών Σπουδών.
Ένας Βαρουφάκης απέναντι σε 251 ρουφιάνους και την ορχήστρα των λαμογιών της δημοσιογραφίας να τον κτυπάει κάτω από την μέση, δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Σίγμα

 

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ὁ (τώρα πιά) πολὺ …κακὸς Βαρουφάκης!!!

Leave a Reply