Ποιός ἐλέγχει μία ἐπανάστασιν;

Κυβέρνηση κι αντιπολίτευση αποτελούν απλά μέρος της ανούσιας παραστάσεως στην οποία τελικά συμβαίνει πάντα ό,τι θέλουν οι τοκογλύφοι. Πρακτικά δεν έχει καμμία σημασία πόσο και πόσοι ηλίθιοι καταλαμβάνουν τα έδρανα της Βουλής. Ο δρόμος είναι χαραγμένος κι οποιαδήποτε αλλαγή πορείας έχει κόστος μόνο για εμάς.

Το σύστημα έχει καταφέρει να μετακυλά το κόστος αποκλειστικά επάνω μας εάν κάποιοι πολιτικοί αποδειχτούν έξυπνοι και πονηροί. Όπως στις σύγχρονες φάρμες η απόπειρα διαφυγής ενός έξυπνου ζώου σημαίνει ηλεκτροπληξία, έτσι γίνεται και στην δική μας περίπτωση. Θα μας πονέσει ιδιαίτερα οποιαδήποτε μαγκιά, ειδικά όταν αυτή είναι αποτέλεσμα συνδυασμού άγνοιας και βλακείας.

 

Και δυστυχώς το ίδιο το σύστημα είναι που βάζει στο μυαλό μας ακόμα και το πως γίνεται δήθεν η επανάσταση.
Με ταινίες του σιωνιστικού Χόλιγουντ οι άνθρωποι έμαθαν να σκέφτονται με όρους Matrix, με όρους V for Vendetta, με όρους «Εδώ Πολυτεχνείο» ή «Αραβικής Ανοίξεως».
«Επαναστάσεις» όπου σχεδιάζεται η ανατροπή αλλά ποτέ το τι θα ακολουθήσει την ανατροπή.

Οι τοκογλύφοι θέλουν να μας διδάξουν πως να ανατρέπουμε ΕΜΕΙΣ ένας ηγέτη που ΑΥΤΟΙ δεν επιθυμούν αλλά ουδέποτε μπαίνει στην συζήτηση το τι πρέπει να ακολουθήσει.

Μόνο οι τοκογλύφοι έχουν την τεχνογνωσία και τους πόρους να στήσουν μία κρατική μηχανή με τις κατάλληλες δομές, ένα τραπεζικό σύστημα και να οργανώσουν αντίστοιχα τα σώματα ασφαλείας κλπ.
Μόνο αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο κράτος που φυσικά θα λειτουργεί με τους δικούς τους όρους κι όχι όπως συμφέρει στον λαό του.

Και ξέρουν να στήνουν το σύστημα με τρόπο ώστε να μην μπορεί να ανατραπεί εύκολα.
Αντίθετα να είναι πολύ εύκολο να διαβρωθεί και να ακολουθεί εντολές από έξω μέσω διαφθοράς ή ωμού εκβιασμού.
Από την πλευρά του εχθρού υπάρχει όλη αυτή η τεχνογνωσία ενώ από την πλευρά των θυμάτων όχι.

(Ἀντι) Φασισμός Α.Ε.; Ἤ… Οἱ τοκογλύφοι συσπειρώνουν τοὺς ἐχθροὺς τῶν ἐχθρῶν τους!!!

Μετά από χρόνια εντατικής προπαγάνδας και προβολής δήθεν …«νικηφόρων» λαϊκών αγώνων, μας έπεισαν ότι αν ο κόσμος μαζευτεί έξω από την Βουλή και φωνάζει συνθήματα στα ντουβάρια της Βουλής, επέρχονται αυτόματα …ανατροπές.
Μας έμαθαν ότι αν πιάσουμε τις κιθάρες και τραγουδήσουμε Λοΐζο πέφτουν αυτομάτως οι Χούντες, στην στιγμή, και αυτόματα η χώρα …εκδημοκρατίζεται, καθώς φθάνουν από το εξωτερικό όλοι οι …«σωτήρες» του λαού, όπως οι Μητσοτάκηδες, οι Καραμανλήδες και οι Παπανδρέου.Ποιός ἐλέγχει μία ἐπανάστασιν;

ΟΙ Αιγύπτιοι νόμιζαν ότι ήταν πραγματική επανάσταση το να ρίξουν τον Μουμπάρακ και βρέθηκαν με τον Μόρσι στην πλάτη.

Οι Έλληνες έκαναν επανάσταση του 1821 για να βρεθούν με Γερμανό Βασιλιά, έναν Rothschild για Τραπεζίτη και τρία ξένα κόμματα γεμάτα προδότες.

Greece_as_a_kingdom_or_a_statistical_des

Πίσω ἀπὸ κάθε σταγόνα Ἑλληνικοῦ αἵματος, ἕνας Rothschild!!!

Μας έπεισαν ότι στην τσαρική Ρωσσία πήραν απλά τα όπλα και κατέλαβαν την εξουσία,  αλλά δεν αναφέρουν ποτέ πόσες δεκάδες εκατομμύρια αθώων έχασαν την ζωή τους για να επιτευχθεί η αλλαγή εξουσίας, σε μία τόσο μεγάλη χώρα.
Μας έπεισαν ότι και οι Χούντες στήνονται απλά. Παίρνει ο ένας Συνταγματάρχης 10 στρατιώτες και καταλαμβάνει ολόκληρη την κρατική μηχανή, ενώ οι οι εκατοντάδες ανώτεροί του  δήθεν …δεν ξέρουν πως να τον αποτρέψουν. Όλως …«περιέργως» μάλιστα ούτε οι ξένες υπηρεσίες αντιδρούν, ούτε οι μεγάλες δυνάμεις επιβάλλουν κυρώσεις…
Έτσι απλά… Ένας συνταγματάρχης, μερικοί φαντάροι και χωρίς να πέσει πιστολιά ανατρέπεται μία κυβέρνηση…

Και πάνω σ’αυτά τα επικά παραμύθια …«επαναστάσεων» και …«εκδημοκρατισμών» έκαναν καριέρα χιλιάδες λαμόγια της πολιτικής και της τέχνης…

Αν μία πραγματική επανάσταση δεν βασίζεται στην βαθειά γνώση και την συνείδηση της καταστάσεως, πολύ εύκολα μπορεί να ανατραπεί από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της με μία αντεπανάσταση που θα εκμεταλλευθεί την άγνοια και την βλακεία των επαναστατών. Και το σύστημα είναι πολύ ικανό στο να μας κάνει να φανατιζόμαστε και να στηρίζουμε τους ίδιους τους εχθρούς μας.

Χωρὶς ξένους μισθοφόρους, «ἐμφύλιος» δὲν ξεκινᾶ!!!

Όταν βλέπουμε ολόκληρη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να επιβάλλουν κυρώσεις σε μικρές χώρες που αρνούνται να υποταχθούν,  δεν πρέπει να σκεφθούμε αντίμετρα; Η Ελλάδα συμμετέχει σε τέτοια κτυπήματα εναντίον φιλικών χωρών, χωρίς να ερωτηθεί ποτέ ο Ελληνικός λαός.
Η Ελλάδα θρήνησε χιλιάδες νεκρούς από πείνα στον Β’ΠΠ από τις κυρώσεις που της επέβαλαν οι …«σύμμαχοι», για να δημιουργήσουν πρόβλημα (τάχα μου) στην Γερμανική Κατοχή.
Οι …«σύμμαχοι» κατέστρεψαν την οικονομία και καταλήστεψαν τους Έλληνες, γεμίζοντας πλαστές δραχμές την Ελλάδα της κατοχής, γιατί οι Γερμανοί δεν ήταν αρκετά έξυπνοι ώστε να τυπώσουν νέο νόμισμα κι εμπιστεύθηκαν τις δραχμές που τύπωνε η Τράπεζα της Αγγλίας.

 Το σύστημα ελέγχοντας τον πλούτο διατηρεί επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα.
Μπορεί να εξαγοράσει, να εκβιάσει ή ακόμα και να δολοφονήσει όποιον θέλει, πληρώνοντας έναν πεινασμένο, φιλάργυρο κι απεγνωσμένο ψυχρό εκτελεστή. Και τέτοιους έχουν εκπαιδεύσει και διατηρούν σε εφεδρεία κατά χιλιάδες, όπως κάνουν κάποιοι με τα σκυλιά-φύλακες, που όχι μόνο τα έχουν εκπαιδεύσει να σκοτώνουν, αλλά δεν τα ταΐζουν ποτέ σωστά για να είναι ακόμα πιο άγρια κι αποτελεσματικά.

Χιλιάδες μισθοφόροι από τους πολέμους της Νέας Τάξεως που ξέρουν μόνο να σκοτώνουν, θα σκότωναν ξανά για μερικά λεφτά.
Αντίθετα αυτός που πρέπει να αγωνιστεί για την δικαιοσύνη κι άλλα ανώτερα ιδανικά  δεν έχει συνήθως ούτε τα προσόντα, ούτε τα όπλα ούτε την ψυχή να σκοτώσει ψυχρά τον εχθρό του.
Αυτοί που αγωνίζονται για μία ανθρώπινη κοινωνία δεν μπορούν να συμπεριφερθούν σαν αγρίμια. Δεν θέλουν να αδικήσουν, να ζημιώσουν ή να σκοτώσουν κάποιον από λάθος.
Αντίθετα το σύστημα είναι αποφασισμένο να επιτύχει τον σκοπό του αδιαφορώντας για το κόστος σε ζωές αθώων ανθρώπων ή στις περιουσίες τους. (βλέπε Συρία, Γάζα, ΙΡΑΚ κλπ)

Το σύστημα ξέρει να επαναφέρει την τάξη μετά το χάος.
Εμείς όχι.
Ξέρει να πείθει τους πολίτες να αποδεχτούν την μετεπαναστατική κυβέρνηση κι ό,τι είναι αυτό για το οποίο αγωνίστηκαν, παρόλο που τοποθετήθηκε εκεί από τα ξένα συμφέροντα.
Κι αυτός είναι ένας τομέας που κανένας δεν εστιάζει, γιατί ακριβώς δεν προωθείται από το Χόλιγουντ, ούτε κυκλοφορούν σχετικά εγχειρίδια.
Δεν μπορεί να γίνει κάποια επανάσταση όταν οι επαναστατημένοι δεν γνωρίζουν τον εχθρό τους, τις δυνατότητές του και τους πράκτορες και σαμποτέρ του συστήματος, που είναι φυτεμένοι ανάμεσα στους επαναστάτες.

100 κουκουλοφόροι μπορούν να προκαλέσουν το χάος σε μία πόλη ή να διαλύσουν μία αυθόρμητη κινητοποίηση, γιατί αυτοί που συμμετέχουν δεν έχουν την εμπειρία και δεν είναι προετοιμασμένοι ούτε για πετροπόλεμο, ούτε για δακρυγόνα.
Σήμερα ζούμε εντός ενός συστήματος όπου στην ηγεσία δεν υπάρχει ούτε τρίχα επαναστάτη, παρά μόνο στενά συνεργαζόμενα κι αλληλοκαλυπτόμενα λαμόγια, που θα έκαναν τα πάντα για να πλουτίσουν και να παραμείνουν στην εξουσία, υπηρετώντας τους ξένους τοκογλύφους.
Οι τιποτένιοι θα πολεμήσουν με νύχια και με δόντια για να διατηρήσουν τα προνόμια, το ξεροκόμματο που τους εξασφαλίζει το υπάρχον σύστημα, αδιαφορώντας για το γενικότερο συμφέρον..
Ξέρουν ότι σε μία αξιοκρατική κοινωνία δεν θα έχουν καμμία τύχη.

Και οι βολεμένοι είναι πάρα πολλοί σε σχέση με αυτούς που υποφέρουν αρκετά για να επαναστατήσουν.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply