Ἡ ἐξίσωσις τῆς μητρότητος μὲ τὴν πατρότητα.

Μέσα από νόμους που εξισώνουν την μητρική φροντίδα με αυτή του πατέρα, και μάλιστα με οικονομικό κίνητρο για να μην αντιδράσει κάποιος, η Νέα Τάξη δημιουργεί το νομικό υπόβαθρο ώστε να γίνουν αυτόματα αποδεκτές οι υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Ἡ ἐξίσωσις τῆς μητρότητος μὲ τὴν πατρότητα.

Νομοθετώντας την αμειβόμενη άδεια από την εργασία του πατέρα, ακόμα κι όταν η μητέρα του παιδιού δεν είναι εργαζόμενη, κανένας δεν θα σκεφθεί τον απώτερο σκοπό αυτής της περίεργης γενναιοδωρίας του κράτους .
Αυτό μέχρι τα δικαστήρια που θα αποφανθούν για τις υιοθεσίες των ομοφύλων ζευγαριών να σηκώσουν τα χέρια πατώντας στους ήδη αποδεκτούς νόμους περί ισότητας των φύλων κλπ.

Με τι μούτρα θα αντιδράσει αυτός που λούφαρε δήθεν για να μεγαλώσει το μωρό του;
Πώς θα ισχυριστεί ότι ΜΟΝΟ η μητέρα μπορεί να μεγαλώσει φυσιολογικά ένα μωρό έχοντας πληρωθεί ο ίδιος για να κάνει δήθεν αυτή την δουλειά;
Με τι μούτρα θα αντιδράσει η μητέρα που επωφελήθηκε οικονομικά από παρόμοιους νόμους που εξίσωνε τα δύο φύλα στην νομοθεσία, αδιαφορώντας όμως για τους νόμους της φύσεως και τις πραγματικές ανάγκες ενός μωρού;

Κατάφεραν μέσω των νόμων για τις υιοθεσίες κι αυτών της ισότητας των φύλων να μπορεί ένα μωρό να είναι αντικείμενο συναλλαγής, που παράγεται κατά παραγγελία, με κόστος αποκτήσεως και να μεγαλώνει τελικά νόμιμα μακριά από την βιολογική του μητέρα στο πλάι δύο αντρών.

Το Hollywood φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος από καιρό και με ταινίες και με σήριαλ με μωρά ή νήπια που μεγάλωναν με δύο μπαμπάδες.

Ἡ ἐξίσωσις τῆς μητρότητος μὲ τὴν πατρότητα.2

Ανώμαλοι ψυχασθενείς τοκογλύφοι δεν γίνεται να μην κάνουν άρρωστα πειράματα επάνω σε όλους εμάς τους ηλίθιους, ώστε να μην επιτρέψουν στην κοινωνία να αποκτήσει συνοχή και πνευματική συγκρότηση.
Το λογικό και το παράλογο αποφασίζεται από τους επικυριάρχους με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον κι όχι φυσικά με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και της φύσεως.
Έχουν την δύναμη, την γνώση και τον τρόπο να επιβάλλουν ότι θέλουν στην κοινωνία ακολουθώντας πανέξυπνες τακτικές, που οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με τρόπο ύπουλο και μη αναστρέψιμο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply