Οἱ Γερμανοί τουρίστες θά φέρουν χρῆμα;

Ελπίζω να καταλάβουν τώρα όλοι εκείνοι οι φλύαροι μπουρδολόγοι, που έβριζαν τους Γερμανούς, ως λαό «τσιμπώντας» το δόλωμα που τους έριχναν τα ελληνόφωνα και γερμανόφωνα ΜΜΕ, που σταθερά υπηρετούν τους Τραπεζίτες.
Ελπίζω να καταλάβουν ότι το ζητούμενο είναι το χρήμα και ακολούθως η υποδούλωση.

Και δεν τους ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι τα χρήματα που θα πάρουν από εμάς θα προέρχονται από τις τσέπες των Γερμανών τουριστών.
Απεναντίας το επιδιώκουν. Οἱ Γερμανοί τουρίστες θά φέρουν χρῆμα;1

Οἱ Γερμανοί τουρίστες θά φέρουν χρῆμα;2

Τώρα τους σπρώχνουν να έρθουν στην Ελλάδα, ώστε τα δικά τους και τα δικά μας λεφτά να καταλήξουν στις τσέπες των τοκογλύφων, που φυσικά …δεν είναι ούτε Γερμανοί, ούτε Έλληνες.
Τα Γερμανόφωνα περιοδικά βλέπουν τους Γερμανούς πολίτες ως θήραμα, όπως τα Ελληνόφωνα ΜΜΕ κάνουν το ίδιο με τους Έλληνες.

Ό,τι κάνουν κι ότι λένε υπηρετεί την διεθνή μαφία των τοκογλύφων κι όχι τον λαό που εκμεταλλεύονται και χειραγωγούν, αναλόγως των αναγκών τους,  ανάγκες τους ανά περίσταση.

Σίγμα

Υ.Γ. Βέβαια… Το εάν αυτοί, οι συγκεκριμένοι τουρίστες από την Γερμανία, θα αφήσουν τα χρήματά τους στους Έλληνες ή σε κάποιους που φαίνονται σαν …Έλληνες είναι άλλη υπόθεση. Να θυμόμαστε πως μεγάλο τμήμα ξενοδοχειακών μονάδων, ιδίως στα Δωδεκάνησα, έχει περάσει σε εταιρείες, που ουδείς γνωρίζει την σύστασή τους. Λέτε κι αυτοί οι τουρίστες να κατευθυνθούν σε τέτοιες μονάδες;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply